נשיקות מרנג שוקולד
נשיקות מרנג שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 39 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך קורנפלור, גרגרי קפה נמס, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 12%. נסו נשיקות מרנג שוקולד, נשיקות שוקולד-אגוזי לוז מרינג, ו נשיקות קצפת אני (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים גיליון אפייה בנייר קלף או שעווה; מאובטחים בנייר מיסוך.
מערבבים את הקקאו והשוקולד במעבד מזון, ואת הדופק 4 פעמים או עד השוקולד קצוץ דק.
מוסיפים את אבקת הסוכר ואת עמילן תירס, ואת הדופק 2 פעמים או עד תערובת מעורבב היטב. מקציפים חלבונים ביצה גרגרי קפה בקערה בינונית במהירות גבוהה של מערבל עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות תערובת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת הקקאו ווניל. כפית את תערובת הביצה לתוך שקית ניילון zip-top, ולאטום. בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק. צינור תערובת ביצה לבן לתוך 24 חלקים על תבנית אפייה מוכנה, ויצרו תלוליות מחודדות 2 אינץ 'רחב 1 1/2 אינץ' גבוה.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד יבש. בזהירות להסיר את מרנג מנייר.
הערה: חנות נשיקות במיכל אטום עד 2 ימים.