נשיקות סמבוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נשיקות סמבוקה. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גרידה כתומה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לובסטר Sambucan מעל פטוצ'יני, מילקשייק סמבוקה קפה, ו שוקולד לבן-קרם סמבוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הביצה ואת ריקוטה לתוך קערה והכה יחד עד חלקה.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סמבוקה, סוכר וגרידת תפוז מגוררת. הכה את התערובת שוב כדי להפוך את הבלילה חלקה.
יוצקים על 1 אינץ ' של שמן למחבת, וחום עד חתיכה קטנה של לחם רוחשת כאשר אתה טיפה אותו למחבת וחום בכ -40 שניות (הטמפרטורה צריכה להיות על 177°). ושים עין על המחבת כל הזמן.
שמן כפית למדוד בעדינות טיפה כפיות מעוגלות של הבלילה ריקוטה לתוך המחבת; על 4 בכל פעם הוא לניהול. הנשיקות הקטנות תתנפח מעט ולהפוך זהב מתחת, אז להעיף אותם בזהירות עם יישום על פי בחירתך, לצבוע את הצד השני. תיזהר כי השמן לא מקבל חם מדי: להפוך את החום למטה אם הם בראונינג מהר מדי.
ברגע שהם זהובים בכל רחבי, להרים אותם עם כף מחוררת ומניחים אותם על צלחת מרופדת עם 1 או 2 גיליונות של מגבת נייר, כדי להיפטר מכל שמן עודף. המשך לבשל עד שכל התערובת משמשת עד, ואז לכבות את החום מתחת לשמן. לאחר הנשיקות התקררו קצת, לדחוף את הסוכר ' ממתקים דרך מסננת קטנה לאבק אותם עבה.
אם אתה לא אוכל אותם מיד, פופ מראש מסוכר, נשיקות מבושלות על מתלה חוט על מחבת סדין בתנור 149°, ולשמור אותם חמים עד 1 שעה. אם כך נוטה, לשרת עם זריקה של סמבוקה או אספרסו.