נתחי עוגיות זנגביל.
גזירי זנגביל הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, סודה לשתייה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו נתחי עוגיות זנגביל., נתחי עוגיות זנגביל., ו נתחי עוגיות זנגביל. (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, ציפורן, מלח וסודה לאפייה בקערה בינונית. הכה את הסוכר החום, מולסה, חמאה מומסת חלמונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך; הוסף את תערובת הקמח והכה, בהדרגה להגדיל את המהירות לגובה בינוני, עד שהבצק מגיע יחד, כ -3 דקות.
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות של נייר קלף מצופה ספריי בישול עד 1/8 אינץ ' עבה. להקפיא עד המשרד, 30 דקות.
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים עד 350 מעלות F. קו 2 אפיית גיליונות עם קלף.
לגזור עוגיות באמצעות חותכני 2 אינץ; לארגן 1 1/2 אינץ ' בנפרד על דפי האפייה. לאסוף את השאריות ולהירגע עד המשרד, אז reroll פעם אחת לחתוך יותר עוגיות. מקררים את המגזרות עד המשרד, 20 דקות.
אופים את העוגיות, החלפת המחבתות באמצע, עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
בואו מגניב 2 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
הפוך את הדובדבן: לנצח את הסוכר ' ממתקים, אבקת מרנג ו 3 עד 4 כפות מים בקערה עם מערבל במהירות גבוהה עד חלקה ועבה.
העברה לשקית resealable ולחתוך פינה קטנה. צנרת על העוגיות ומפזרים nonpareils.