נתחי עוגיות סוכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גזרי עוגיות סוכר. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. 294 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "חמאה", "ביצים" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו נתחי עוגיות סוכר, נתחי עוגיות סוכר, ו נתחי עוגיות סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה והסוכר. מערבבים את הביצים ווניל. מנפים יחד את הקמח ואת אבקת האפייה, מערבבים לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם שמנת כבדה. מכסים את הבצק, ומקררים במשך 2 עד 3 שעות, עד המשרד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
מפזרים סוכר צבעוני אם תרצה.
אופים במשך 12 עד 14 דקות בתנור שחומם מראש, עד תחתית וקצוות של עוגיות הם חום בהיר.
הסר גיליון אפייה מגניב על מדפי תיל. לאחסן במיכל אטום.