קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סאגו שזיף פודינג השני

סאגו שזיף פודינג השני
פודינג שזיפים סאגו השני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתאים ל-4 ומחירו 59 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 315 קלוריות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו יום שני מלזי: סאגו גולה מלכה (פודינג סאגו עם סוכר דקלים), פודינג שזיפים, ו לחם פודינג שזיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד סאגו וחלב ונותנים לנוח 8 שעות או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
SagoSago
2
בקערה, בשילוב ספוג סאגו, סוכר, סודה לשתייה, פירורי לחם וחמאה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
SagoSago
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לתבנית פודינג או קערה חסינת חום אחרת עם קליפת הלימון ואוטמים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הביאו סיר מים גדול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מניחים את הפודינג על מתלה, שקוע במים, ומרתיחים 2 1/2 שעות, ומעלים את המים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מגישים חם או קר.