קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

סאוארברטן של פרנק

סאוארברטן של פרנק
סאוארברטן של פרנק הוא מנה עיקרית אמריקאית. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 608 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו גרגירי פלפל, ג'ינג'רס, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 69%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פרנק נ ' סהרונים שוויצרים, השוקולד החם של פרנק, ו מזון פרנק ושעועית.

הוראות

1
מניחים צלי סיר בקערת זכוכית גדולה. בסיר גדול שלבו את החומץ, עלי הדפנה, הציפורן, גרגירי הפלפל, הבצל, הסוכר, המלח והשום. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים חצי מעל צלי, מוסיפים מספיק מים לכיסוי צלי. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה. מכסים ומקררים צולים במשך 36-48 שעות, הופכים פעמיים ביום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
מחק את המרינדה מן הצלי ולטפוח אותו יבש. בתנור הולנדי מחממים את השמן והצלי החום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
הוסף מרינדה שמורה למחבת; מכסים ומבשלים במשך 3 שעות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את הצלי; השליך את עלי הדפנה, גרגירי הפלפל והציפורן ממיצי התבנית. מביאים מיצים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים ג ' ינג ' רסנפס; מבשלים ומערבבים עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
7
מגישים עם אטריות או כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת