סאטה חזיר עם אטריות אורז
מתכון סאטאי חזיר עם אטריות אורז מוכן בכ-4 שעות ו-20 דקות . תמורת 2.8 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-6 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 698 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, צלעות חזיר, אבקת בצל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון ספוט מוצק של 72% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: ירכי עוף אפויות ברוטב סאטה וסלט עגבניות , סאטאי עוף בסגנון תאילנדי של צ'לי , וסאטאי עוף .
הוראות
מניחים בסיר בישול איטי של 3 ליטר; מוסיפים בצל מעל. בקערה קטנה, מערבבים חמאת בוטנים, רוטב סויה, אבקת בצל, אבקת שום ורוטב פלפל; מוסיפים בהדרגה את הציר.
יוצקים על הבצל. מבשלים, מכוסה, על אש נמוכה 4-6 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים את הבשר מהסיר האיטי ושמים אותו חם. מסירים שומן מנוזלי הבישול; מעבירים את נוזלי הבישול למחבת גדולה. מביאים לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור ומים עד לקבלת תערובת חלקה ומוסיפים לסיר. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים בשר חזיר; מחממים היטב.
בינתיים, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן; מסננים.
מגישים עם תערובת בשר חזיר. אם רוצים, ניתן לפזר כוסברה ובוטנים.