סביצ'ה לובסטר
סביצ'ה לובסטר יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, שאלות, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, להרוג את הלובסטר על ידי החדרת סכין גדולה לראשו ופיצול אותו לשניים. קרע את הטפרים (עם פרקי אצבעות) ואת הזנב על ידי פיתול הרחק גוף לובסטר, באמצעות מגבת מטבח נקייה כדי לאחוז. תיפטר מהגופה.
הכן אמבט קרח על ידי הוספת 2 ליטרים של מים ו ליטר של קוביות קרח לקערה גדולה. זרוק זנב וטפרים לתוך מים רותחים. מרתיחים זנב בדיוק 1 1/2 דקות, ולאחר מכן להעביר אמבט קרח. מרתיחים טפרים במשך 1 1/2 דקות נוספות (3 דקות בסך הכל), ולאחר מכן להעביר אמבט קרח. פגז לובסטר בזהירות ולהעביר בשר ללוח חיתוך.
חותכים זנב לובסטר לפרוסות דקות וקוצצים בערך טופר ובשר מפרק.
מוסיפים שאלוט, כוסברה, חלפיניו ומיץ ליים. לזרוק לשלב ועונה לטעום עם מלח.
צלחת סביצ'ה טפטוף עם שמן זית כתית.