סביצ'ה סנאפר אדום
מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מיץ לימון, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סביצ'ה סנאפר אדום, ו סביצ'ה סנאפר אדום עם חלפיניו ובצל אדום.
הוראות
בקערה nonaluminum, מערבבים יחד את מיץ התפוז, לימון וליים. מתבלים במלח ומספיק סוכר כדי לאזן את החומצה של מיצי ההדרים.בדוק את פילה הדגים לעצמות תועות, ואז לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים לתערובת מיץ הדרים, לטבול את הדג לחלוטין. מכסים ומקררים עבור 1 hour.In קערה, לשלב את העגבניות, אבוקדו, בצל, מלפפון, צ ' ילי, לטעום, מנטה וכוסברה ומערבבים בעדינות לשלב.
להעביר את הדג למסננת ולתת לנקז במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את הדג לתערובת העגבניות ומערבבים בעדינות.
טפטוף עם השמן, לטעום ולהתאים את תיבול עם מלח.מחלקים את סביצ ' ה בין כוסות מרטיני או קערות זכוכית קטנות ומקשטים עם ענפי מנטה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.