סביצ'ה פשוט
סביצ'ה פשוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלי כוסברה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה טוב. נסו סביצ'ה שרימפס פשוט, סביצ'ה סלמון פשוט, ו סוואי סביצ'ה טרי ופשוט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הדגים עם בצל, מיץ לימון, וצ ' ילה; העונה עם מלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב, כדי להיות בטוח מעיל הדגים עם מיץ לימון. מכסים ומקררים במשך 30 עד 45 דקות, לא להשרות עוד או חומצות מן הסיד יגרום דגים רגשני.
מגישים קר עם כוסברה וקנצ ' יטה למעלה. .
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
מוסיף את תירס chulpe, לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני. ברגע שאתה שומע את הגרעינים פופ( כמו פופקורן), לנער את הסיר במרץ כדי למנוע את הגרעינים בתחתית לשרוף. לאחר popping מאט, לאחר כ 6 עד 8 דקות, לנקז את canchita על מגש מרופד מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן. מתבלים במלח בזמן שהתירס עדיין חם ומגישים עם סביצ ' ה.