קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

סביצ'ה פשוט

סביצ'ה פשוט
סביצ'ה פשוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלי כוסברה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה טוב. נסו סביצ'ה שרימפס פשוט, סביצ'ה סלמון פשוט, ו סוואי סביצ'ה טרי ופשוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הדגים עם בצל, מיץ לימון, וצ ' ילה; העונה עם מלח ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב, כדי להיות בטוח מעיל הדגים עם מיץ לימון. מכסים ומקררים במשך 30 עד 45 דקות, לא להשרות עוד או חומצות מן הסיד יגרום דגים רגשני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מגישים קר עם כוסברה וקנצ ' יטה למעלה. .
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיף את תירס chulpe, לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני. ברגע שאתה שומע את הגרעינים פופ( כמו פופקורן), לנער את הסיר במרץ כדי למנוע את הגרעינים בתחתית לשרוף. לאחר popping מאט, לאחר כ 6 עד 8 דקות, לנקז את canchita על מגש מרופד מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן. מתבלים במלח בזמן שהתירס עדיין חם ומגישים עם סביצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט