קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סגנון אורזו קרבונרה

סגנון אורזו קרבונרה
סגנון אורזו קרבונרה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 979 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אורזו, גבינת פרמזן, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-986 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו Orzo Carbonara, ספגטי בסגנון רומי Alla Carbonara, ו ספגטי עם נקניק בשר ושמנת, בסגנון קרבונרה (תודה, ג'יימי אוליבר!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול המוגדר על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך, חמש עד שמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר. זרוק את כל אבל כף אחת של שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיף את החמאה לסיר, ולתת לבשל עד שהוא מתחיל חום, כשתי דקות. לזרוק את orzo, ועדיין טוב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים 4 1/2 כוסות של המניה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. קוק חשף, ערבוב מדי פעם, עד orzo הוא רך אבל אל דנטה ואת המניה כבר נספג, כשמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
5
מערבבים את השמנת ואת האפונה הקפואה, מערבבים היטב, ומביאים לרתיחה. החזירו את הבייקון לסיר, והוסיפו חצי מגבינת הפרמזן וכל הקורנית. מערבבים היטב, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הוסף את המניה הנותרת אם היא נראית יבשה מדי. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מגישים עם קומץ של הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'