סגנון אורזו קרבונרה
סגנון אורזו קרבונרה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 979 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אורזו, גבינת פרמזן, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-986 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו Orzo Carbonara, ספגטי בסגנון רומי Alla Carbonara, ו ספגטי עם נקניק בשר ושמנת, בסגנון קרבונרה (תודה, ג'יימי אוליבר!) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול המוגדר על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך, חמש עד שמונה דקות.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר. זרוק את כל אבל כף אחת של שומן בייקון.
מוסיף את החמאה לסיר, ולתת לבשל עד שהוא מתחיל חום, כשתי דקות. לזרוק את orzo, ועדיין טוב.
יוצקים 4 1/2 כוסות של המניה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. קוק חשף, ערבוב מדי פעם, עד orzo הוא רך אבל אל דנטה ואת המניה כבר נספג, כשמונה דקות.
מערבבים את השמנת ואת האפונה הקפואה, מערבבים היטב, ומביאים לרתיחה. החזירו את הבייקון לסיר, והוסיפו חצי מגבינת הפרמזן וכל הקורנית. מערבבים היטב, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל.
הוסף את המניה הנותרת אם היא נראית יבשה מדי. כבה את החימום.
מגישים עם קומץ של הגבינה הנותרת.