סוכר ותבלינים חורי סופגניות
סוכר ותבלינים חורי סופגנייה הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סופגניות, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, בייקון סוכר חום קרם חורי סופגנייה, ו אמנות חורי סופגניות.
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח והסוכר במהירות נמוכה.
הוסף את הביצים והכה היטב.
מוסיפים את השמרים, ערבוב על 1 דקה, עד החומרים משולבים באופן שווה. בהדרגה להוסיף את החמאה כמה קוביות בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף את המלח. הגבירו את מהירות המיקסר למדיום והמשיכו לערבב עד שהחמאה משולבת לחלוטין והבצק התרחק מצדי הקערה, כ-10 דקות. הבצק בדרך כלל יעשה צליל סטירות כאשר הוא מוכן לצאת, וזה צריך להיות מבריק וחלק.
מעבירים את הבצק לקערת מתכת בינונית ומכסים אותו בחוזקה בניילון נצמד.
תן לו לשבת בסביבה ללא טיוטה עד שהוא הוכפל בגודל, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
שים את הבצק המוגהה במקרר עד שהוא מגניב ומוצק.
קח את הבצק הצונן מהמקרר והפוך אותו על גיליון נייר קלף. שים גיליון שני של נייר קלף על גבי הבצק ולגלגל אותו החוצה עד שהוא עבה 1/2 אינץ'.
החזירו את הבצק למקרר וקיררו אותו עוד כ-20 דקות. (בשלב זה, הבצק עשוי להיות מקורר עד 24 שעות לפני המשך.)
הכינו שני גיליונות אפייה: אחד מרופד במגבות נייר, והשני בנייר קלף משומן.
לקלף את הסדין העליון של נייר קלף ולהפוך את הבצק על משטח מקומח.
הסר את הגיליון השני של נייר קלף ואבק את הבצק בקמח. באמצעות ביסקוויט משוריין או חותך סופגניות בערך בגודל של חצי דולר, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים ולשים אותם על תבנית אפייה משומנת.
מכסים בניילון נצמד ומניחים לחורי הסופגניות להיות מוגנות בטמפרטורת החדר עד שהם מכפילים את גודלם, 30 דקות עד 1 שעה.
מקררים אותם פעם נוספת עד שהם מתקררים, בערך 20 דקות. בינתיים, לחמם לפחות 2 אינץ ' של שמן בסיר עם תחתית כבדה מצויד מדחום עמוק ומטגנים עד השמן מגיע 350 ° F.
מטגנים את חורי הסופגניות בקבוצות, דואגים לא לצופף את הסיר, עד חום זהוב בכל רחבי, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מסננים על נייר נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה. לזרוק את חורי הסופגניות בסוכר הל (פשוט לשלב את הסוכר, מלח, והל בקערה) ומגישים אותם מיד.