קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

סוכר חום לועס

סוכר חום לועס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "סוכר חום", "ביצה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו סוכר חום לועס, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 8x8 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצה, סוכר חום ווניל עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח, ומערבבים במהירות לתערובת הביצה. מקפלים את הקוקוס והצימוקים, ולאחר מכן להפיץ את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קוקוסקוקוס
צימוקיםצימוקים
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 18 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד ברים הם חום זהוב. מגניב לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור