סוכר חום לועס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "סוכר חום", "ביצה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו סוכר חום לועס, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 8x8 אינץ תבנית אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצה, סוכר חום ווניל עד רק מעורבב.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח, ומערבבים במהירות לתערובת הביצה. מקפלים את הקוקוס והצימוקים, ולאחר מכן להפיץ את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן.
אופים במשך 18 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד ברים הם חום זהוב. מגניב לחתוך לריבועים.