קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות140
ציון בריאות1
מגזין

סוכריות קליפת אבטיח

סוכריות קליפת אבטיח
סוכריות קליפת אבטיח עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-140 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מלח, מים, קליפת אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח צ'אטני, ו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים והמלח לרתיחה בסיר אמייל גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את קליפות האבטיח, וחוזרים לרתיחה. מבשלים 20 דקות, ואז מנקזים את הקליפות במסננת. מביאים את החומץ לרתיחה עם 6 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הסר מהחום, מערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
4
למחרת, להסיר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, ולמקם אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 4 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
ביום 3, חזור על התהליך לעיל, תוך שימוש רק 2 כוסות סוכר: הסר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, והנח אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 2 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה. חזור על שלב 3 בכל יום במשך 6 ימים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
ביום 10, לעקר את צנצנות שימורים, טבעות ועפעפיים במים רותחים. לארוז את שטיפות אבטיח לתוך צנצנות מעוקרים, לוודא שאין רווחים או כיסי אוויר בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
7
מוסיפים שני שיני ציפורן ומקל קינמון אחד לכל צנצנת. להחזיר את הסירופ לרתיחה, ולמלא את הצנצנות עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
8
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך עם מים רותחים. בזהירות להנמיך צנצנות לתוך סיר באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך, עד צמרות צנצנות מכוסים על ידי 2 סנטימטרים של מים. מביאים מים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
הסר את העציץ מהחום, ותן לצנצנות לעמוד במים במשך 2 שעות הנחה של החום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה במשך 2 שבועות לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח