קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות140
ציון בריאות1
מגזין

סוכריות קליפת אבטיח

סוכריות קליפת אבטיח
סוכריות קליפת אבטיח עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-140 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מלח, מים, קליפת אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח צ'אטני, ו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים והמלח לרתיחה בסיר אמייל גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את קליפות האבטיח, וחוזרים לרתיחה. מבשלים 20 דקות, ואז מנקזים את הקליפות במסננת. מביאים את החומץ לרתיחה עם 6 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הסר מהחום, מערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
4
למחרת, להסיר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, ולמקם אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 4 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ביום 3, חזור על התהליך לעיל, תוך שימוש רק 2 כוסות סוכר: הסר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, והנח אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 2 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה. חזור על שלב 3 בכל יום במשך 6 ימים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
ביום 10, לעקר את צנצנות שימורים, טבעות ועפעפיים במים רותחים. לארוז את שטיפות אבטיח לתוך צנצנות מעוקרים, לוודא שאין רווחים או כיסי אוויר בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
7
מוסיפים שני שיני ציפורן ומקל קינמון אחד לכל צנצנת. להחזיר את הסירופ לרתיחה, ולמלא את הצנצנות עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
8
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך עם מים רותחים. בזהירות להנמיך צנצנות לתוך סיר באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך, עד צמרות צנצנות מכוסים על ידי 2 סנטימטרים של מים. מביאים מים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר את העציץ מהחום, ותן לצנצנות לעמוד במים במשך 2 שעות הנחה של החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה במשך 2 שבועות לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת