קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות140
ציון בריאות1
מגזין

סוכריות קליפת אבטיח

סוכריות קליפת אבטיח
סוכריות קליפת אבטיח עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-140 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מלח, מים, קליפת אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח צ'אטני, ו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים והמלח לרתיחה בסיר אמייל גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את קליפות האבטיח, וחוזרים לרתיחה. מבשלים 20 דקות, ואז מנקזים את הקליפות במסננת. מביאים את החומץ לרתיחה עם 6 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הסר מהחום, מערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
4
למחרת, להסיר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, ולמקם אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 4 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
ביום 3, חזור על התהליך לעיל, תוך שימוש רק 2 כוסות סוכר: הסר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, והנח אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 2 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה. חזור על שלב 3 בכל יום במשך 6 ימים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
ביום 10, לעקר את צנצנות שימורים, טבעות ועפעפיים במים רותחים. לארוז את שטיפות אבטיח לתוך צנצנות מעוקרים, לוודא שאין רווחים או כיסי אוויר בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
7
מוסיפים שני שיני ציפורן ומקל קינמון אחד לכל צנצנת. להחזיר את הסירופ לרתיחה, ולמלא את הצנצנות עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
8
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך עם מים רותחים. בזהירות להנמיך צנצנות לתוך סיר באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך, עד צמרות צנצנות מכוסים על ידי 2 סנטימטרים של מים. מביאים מים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הסר את העציץ מהחום, ותן לצנצנות לעמוד במים במשך 2 שעות הנחה של החום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה במשך 2 שבועות לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט