קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות140
ציון בריאות1
מגזין

סוכריות קליפת אבטיח

סוכריות קליפת אבטיח
סוכריות קליפת אבטיח עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-140 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מלח, מים, קליפת אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח צ'אטני, ו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים והמלח לרתיחה בסיר אמייל גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את קליפות האבטיח, וחוזרים לרתיחה. מבשלים 20 דקות, ואז מנקזים את הקליפות במסננת. מביאים את החומץ לרתיחה עם 6 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הסר מהחום, מערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
4
למחרת, להסיר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, ולמקם אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 4 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ביום 3, חזור על התהליך לעיל, תוך שימוש רק 2 כוסות סוכר: הסר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, והנח אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 2 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה. חזור על שלב 3 בכל יום במשך 6 ימים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
ביום 10, לעקר את צנצנות שימורים, טבעות ועפעפיים במים רותחים. לארוז את שטיפות אבטיח לתוך צנצנות מעוקרים, לוודא שאין רווחים או כיסי אוויר בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
7
מוסיפים שני שיני ציפורן ומקל קינמון אחד לכל צנצנת. להחזיר את הסירופ לרתיחה, ולמלא את הצנצנות עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
8
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך עם מים רותחים. בזהירות להנמיך צנצנות לתוך סיר באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך, עד צמרות צנצנות מכוסים על ידי 2 סנטימטרים של מים. מביאים מים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר את העציץ מהחום, ותן לצנצנות לעמוד במים במשך 2 שעות הנחה של החום.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה במשך 2 שבועות לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר