סוכריות קליפת אבטיח
סוכריות קליפת אבטיח עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-140 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מלח, מים, קליפת אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח צ'אטני, ו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים והמלח לרתיחה בסיר אמייל גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים את קליפות האבטיח, וחוזרים לרתיחה. מבשלים 20 דקות, ואז מנקזים את הקליפות במסננת. מביאים את החומץ לרתיחה עם 6 כוסות סוכר.
הסר מהחום, מערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
למחרת, להסיר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, ולמקם אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 4 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה.
ביום 3, חזור על התהליך לעיל, תוך שימוש רק 2 כוסות סוכר: הסר את הקליפות מהסירופ באמצעות כפית מחוררת, והנח אותם לקערה נקייה. מניחים את הסיר על הכיריים בחום גבוה, מוסיפים 2 כוסות סוכר, ומחזירים את הסירופ לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, להסיר את הסיר מהחום, ומערבבים את קליפות אבטיח, לכסות, ולתת לעמוד בן לילה. חזור על שלב 3 בכל יום במשך 6 ימים נוספים.
ביום 10, לעקר את צנצנות שימורים, טבעות ועפעפיים במים רותחים. לארוז את שטיפות אבטיח לתוך צנצנות מעוקרים, לוודא שאין רווחים או כיסי אוויר בצדדים.
מוסיפים שני שיני ציפורן ומקל קינמון אחד לכל צנצנת. להחזיר את הסירופ לרתיחה, ולמלא את הצנצנות עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך עם מים רותחים. בזהירות להנמיך צנצנות לתוך סיר באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין צנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך, עד צמרות צנצנות מכוסים על ידי 2 סנטימטרים של מים. מביאים מים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 עד 15 דקות.
הסר את העציץ מהחום, ותן לצנצנות לעמוד במים במשך 2 שעות הנחה של החום.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה במשך 2 שבועות לפני הפתיחה.