סוכריות תירס
אם יש לכם סוכר של ממתקים, מלח כשר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Cupcakes תירס ממתקים, עוגת גבינה עם תירס מתוק, ו מברג תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר של הממתקים, חלב יבש ומלח במעבד מזון. דופק 4 או 5 פעמים, עד התערובת חלקה בשילוב היטב. תניח בצד.
מערבבים את הסוכר המגורען, סירופ תירס ומים בסיר 2 ליטר.
מניחים מעל חום בינוני, לכסות ולבשל במשך 4 דקות.
מוסיף את החמאה, קליפ על מדחום ממתקים ולהביא את סירופ הסוכר ל 230 מעלות F, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ולהסיר את המדחום.
מוסיפים את הוניל ואת התערובת היבשה ומערבבים ברציפות עם מרית סיליקון עד לשלב טוב.
יוצקים על מחבת חצי גיליון מרופדת עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף. מגניב במשך 10 עד 15 דקות, עד התערובת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות שוות.
להוסיף 2 או 3 טיפות של צבע מאכל צהוב חתיכה אחת ללוש עד הצבע עקבי לאורך כל הדרך.
הוסף 2 או 3 טיפות של כתום לחתיכה השנייה ללוש עד הצבע עקבי לאורך כל. תשאיר את החלק השלישי לבן.
מגלגלים כל פיסת בצק לגדיל באורך של כ -18 אינץ'.
חותכים כל גדיל לשניים לגלגל כל חתיכה לתוך גדיל כי הוא בערך 1/2 אינץ 'עבה 22 אינץ' ארוך.
הנח את הגדילים זה לצד זה (כתום, צהוב, אז לבן) ולחץ אותם יחד באמצעות האצבעות.
חתוך לחתיכות 4 אינץ'. לאחר מכן, באמצעות סרגל או מגרד ספסל, לחץ על כל חתיכה לתוך טריז, שמירה על החלק הכתום רחב ועושה את החלק הלבן מגיע לקצה.
השתמש חוט חמאה פורס, סכין, מגרד ספסל או חותך פיצה לחתוך כל טריז לתוך ממתקים בודדים.
להניח את הממתקים על פיסת קלף עד יבש, לפחות 1 שעה. אחסן במיכל אטום עם קלף בין כל שכבה.