סול עם חמאה חומה כתומה
סוליה עם חמאה חומה כתומה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 333 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, מיץ לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: פיקטה בלעדית עם חמאה וענבים חומים, סול עם חמאה חומה, סלק וצלפים, ו סוליית חמאה חומה עם אפונה ומולים.
הוראות
מתבלים את הפילה במלח ופלפל ומעלים אותם בקמח. לנער את כל קמח עודף. שים חצי מהשמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, לטגן את הדגים בצד אחד במשך 3 דקות. ואז להעיף ולבשל בצד השני עד הרגע נעשה, 1 עד 2 דקות; הפילה צריך להיות חום זהוב ופשוט מבושל דרך.
להעביר אותם למגש ולשמור אותם חמים בתנור 93° בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מוסיפים את השמן הנותר ואת החמאה למחבת חתוכה ומבשלים על אש גבוהה עד שהחמאה מתחילה קצף.
תוסיף את השאלוט. מבשלים עד שהוא זהוב והחמאה היא חום אגוזי לוז חיוור, על 1 דקה.
מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים 1 דקה יותר.
תוסיף את מיץ הלימון. כאשר תערובת החמאה מתחילה קצף שוב, להסיר את המחבת מחום. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.
שים חתיכה של סוליה על כל צלחת, טפטוף עם חמאה חומה, ומגישים מיד.
עצה: להשקיע במרית דגים. ארוך ורחב יותר מאשר מרית רגילה, זה הכלי שאתה צריך כדי למנוע דגים לשבור כאשר אתה פונה או להרים אותו במחבת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.