סול עם פטריות מוקרם
סול עם פטריות מוקרם נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עצמות, מרסלה, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: תרד מוקרם ופטריות, עוף מוקרם ופטריות, ו פטריות מוקרם על טוסט.
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים פטריות וצדפות בחמאה עד פטריות השחמה, כ -10 דקות.
מוסיפים קורנית, מרסלה, ושמנת. ערבוב לעתים קרובות, להרתיח עד התערובת היא צבע זהב חיוור ואין נוזל זורם חופשי, 6 עד 7 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
יש לשטוף את הסוליה, לטפוח יבש, ולהניח פילה שטוח. תערובת פטריות כפית באותה מידה על פילה ולהפיץ מעיל באופן שווה.
רול פילה מקצה צר ולהגדיר התפר על גיליון של רדיד (על 9 על 13 ב.).
הגדר לסכל עם דגים על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 2 עד 3 שניות). מכסים במכסה (פתחי אוורור לפחם). קוק עד סול הוא אטום אבל לח למראה בחלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 8 דקות. 2 הדקות האחרונות, מפזרים גבינה באופן שווה על דגים.
החלק תבנית אפייה ללא מסגרת מתחת לסכל והרם מגריל. עם מרית רחבה, להעביר הבלעדית צלחות; לגרד כל טפטוף מנייר וכף על דגים.