סולם פירות חגיגי
סולם פירות חגיגי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 143 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו קמח, תמצית שקדים, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ג'לטין פירות חגיגי, טארט פירות חגיגי, ו סלט פירות חגיגי.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים בחלב חם.
מוסיפים את הסוכר, החמאה, הביצה, המלח ו -3 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
בסיר גדול שלבו את הסוכר, עמילן התירס, הקינמון והסיידר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה. מערבבים תפוחים; מבשלים 5-10 דקות יותר או עד שהם פריכים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמוציות. מצננים לטמפרטורת החדר.
אגרוף בצק למטה; מרדדים ל -15 אינץ'. 12 אינץ'. מלבן.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מורחים מילוי לאורך מרכז הבצק. בכל צד ארוך חותכים 1 אינץ'.- רצועות רחבות 3 אינץ'. למרכז. מקפלים רצועות בזווית על פני מילוי; חותם מסתיים. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה.
מקציפים ביצה ומים; מברישים מעל בצק.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
שלב סוכר, מים ותמצית של קונדיטורים; טפטוף מעל כיכר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.