סופגניות דלעת אפויות ללא גלוטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו קמח דוחן, מסטיק קסנטן, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת אפויה ללא גלוטן סופגניות שוקולד צ'יפס, סופגניות ללא גלוטן ללא מוצרי חלב ללא סוכר-אפוי, ו סופגניות שוקולד ללא סוכר ללא גלוטן (אפוי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. תרסיס מחבת סופגנייה עם תרסיס בישול לא מקל. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח דוחן, סוכר מגורען, קמח שיבולת שועל, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה קטנה, מערבבים יחד דלעת, ביצים, שמן צמחי ומיץ תפוזים עד חלקה.
יוצקים תערובת דלעת על מרכיבים יבשים לטאטא עד לא גושים להישאר.
אופים עד סופגניות באביב בחזרה למגע, על שמונה עשר דקות. להפוך סופגניות החוצה על מתלה תיל להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה. אפשר סופגניות להתקרר לחלוטין.
לציפוי: במחבת מרובעת 9 אינץ', מערבבים יחד סוכר מגורען וקינמון טחון. אחד בכל פעם, לדלות את הסופגניות בתערובת הסוכר-קינמון. לנער את עודף סוכר. חנות סופגניות, מכוסה, על הדלפק עד שלושה ימים.