קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

סופגניות טיפה קריספי קמח תירס

סופגניות טיפה קריספי קמח תירס
אם יש לך חלב חמאה, קמח עצמי עולה, תערובת קמח תירס עצמי עולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו זרוק סופגניות, סופגניות טיפת רסק תפוחים, ו עוגיות טיפות קמח תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
בקערה, לשלב את הקמח, תערובת קמח תירס, סוכר, קינמון ואגוז מוסקט. בקערה נפרדת, לנצח את הביצה יחד עם חלב החמאה. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצים למרכיבים יבשים, ערבוב עם מזלג או לטאטא עד רק מעט גבשושי. תיזהר לא לערבב יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח תירסתערובת קמח תירס
חלב-חמאהחלב-חמאה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בזהירות טיפה הבלילה על ידי כפית מעוגלת לתוך שמן חם, ומטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
לנקז להתקרר על צלחת נייר מצופה מגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
רול כדורים בכמות קטנה של קינמון מעורבב עם סוכר, אם תרצה, או פשוט ליהנות רגיל!
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
גלולגלול