סופגניות מזוגגות תוצרת בית
סופגניות מזוגגות תוצרת בית עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 263 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתאים ל-24 מנות. תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 65 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך ביצים, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו-15 דקות . עם ציון של 33% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: סופגניות סיידר תפוחים מזוגגות , סופגניות עוגה וסופגניות אפויות .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: חותך סופגניות אחד, או 2 חותכים קונצנטריים מדחום סוכריות
מוסיפים את הסוכר המגורען לחלב החם בקערה בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את השמרים. הניחו לו לשבת עד שהשמרים מתחילים לבעבע, 5 עד 10 דקות.
בקערה קטנה טורפים את הביצים ואז יוצקים אותן לקערה עם החמאה המומסת תוך כדי טריפה מתמדת.
מוסיפים את תערובת החמאה/ביצים לקערת המיקסר החשמלי.
יוצקים פנימה את תערובת החלב/סוכר/שמרים. עם חיבור הוו, סובב את המיקסר למהירות נמוכה.
מערבבים את הקמח והמלח בקערה, ולאחר מכן מוציאים 1/2 כוס בכל פעם ומוסיפים אותו לקערת המערבל, ומאפשרים לו להיטמע לאט בתערובת הנוזלית.
ממשיכים לערבב במשך 5 דקות לאחר איחוד הקמח. עוצרים את המיקסר, מגרדים את הקערה ואז מערבבים כ-30 שניות נוספות. לאחר מכן מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים אותו בניילון נצמד ומצננים, 8 עד 12 שעות.
למחרת בבוקר, מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים לו להגיע לטמפרטורת החדר ולתפוח, 1 1/2 עד 2 שעות.
שמים את הבצק במקום חמים במידת הצורך כדי להקל על התפיחה.
הופכים את הבצק על משטח מקומח ומרדדים אותו לעובי של כ-1/4 אינץ'. השתמשו בחותכן סופגניות (או 2 חותכים קונצנטריים) כדי לחתוך את הסופגניות.
מסירים את החורים ומעבירים את הסופגניות לתבנית אפייה מקומחת קלות מרופדת בתבנית אפייה או קלף. לאחר מכן - וזה החלק החיוני - כסו את הסופגניות קלות במגבות תה והניחו אותן באזור ללא גירוי, לפחות 1 1/2 עד 2 שעות. ייקח כל כך הרבה זמן עד שהם יקומו. אם נראה שהם לא עולים הרבה, העבירו את המחבת למקום חמים.
ממיסים את הקיצור בסיר על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מגיע ל-350 מעלות פרנהייט על מדחום לממתקים. (או שאפשר להפיל את אחד מחורי הסופגניות בשמן, אם הוא רוחש ומיד עולה לפני השטח, השמן מוכן.) הסופגניות צריכות לצוף מיד למעלה ולהתפח. לאחר מכן השתמש בכף מתכת או מרית כדי להפוך אותם בזהירות לצד השני.
מסירים אותם מהשמן ברגע שהם מזהיבים משני הצדדים (זה אמור לקחת פחות מדקה בסך הכל). בסוף זורקים את חורי הסופגניות ומטגנים אותם עד שהם מזהיבים.
מניחים את הסופגניות על צלחות מרופדות במגבת נייר לניקוז. אל תדאג אם הם קצת לא מושלמים; אם האצבעות שלך משאירות רשמים כשהפלת אותן לתוך השמן, זה רק אומר שהן היו קלות ואווריריות במיוחד.
לזיגוג: לזיגוג הסופגניות מערבבים בקערה את אבקת הסוכר, 1/2 כוס מים קרים, מלח ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. זורקים פנימה את הסופגניות אחת אחת. הפוך אותם במהירות ואז הסר אותם.
מניחים אותם על רשת כך שכל זיגוג עודף יוכל לטפטף.
כדי להפיק את המרב מהזיגוג, הגדר את החורים מתחת לסופגניות כדי שיוכלו לתפוס את החומר הטוב הנוסף.