דובדבנים בסירופ יין מתובל
דובדבנים בסירופ יין מתובל דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, קירש, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו דובדבנים בסירופ יין מתובל, דובדבנים בסירופ יין מתובל עם קרוטונים עוגה פאונד, ו דובדבנים בסירופ יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
לקשור עלה דפנה, ציפורן, פלפלים, וגבינת יחד בשקית גבינה.
מערבבים זינפנדל, קירש, מים, סוכר, שקית גבינה בסיר כבד 4 ליטר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים דובדבנים טריים או קפואים עם כל מיצים, מקל קינמון, שעועית וניל ומבשלים, חשוף, עד דובדבנים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, 3 עד 4 דקות.
דובדבנים מסננים בתוך מסננת להגדיר מעל קערה. חזור בישול נוזלי למחבת יחד עם שעועית וניל, מקל קינמון, שקית cheesecloth ומרתיחים עד מופחת על 1 1 1/4 כוסות, על 12 דקות. נוזל קריר מעט להשליך שעועית וניל, מקל קינמון, שקית cheesecloth.
מעבירים דובדבנים ונוזל מקורר לצנצנת וצינה, מכוסה, לפחות 2 שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
* דובדבנים ניתן לשמור בצנצנת, צונן, עד 1 חודש.