סופגניות מייפל מזוגגות של נילי
סופגניות המייפל של נילי מזוגגות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, ביצים, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סופגניות מייפל מזוגגות, סופגניית חמאה מזוגגת מייפל, ו סופגניות מייפל מזוגגות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול ל 375 מעלות F.
לטאטא מרכיבים יבשים יחד בקערה גדולה.
להקציף ביצים, חלמון, חמאה, מחית דלעת, חמאה מומסת תמצית שקדים יחד בקערה גדולה אחרת עד חלקה.
מוסיף את החומרים הרטובים ליבש ביסודיות לערבב יחד באמצעות כף עץ. הבצק יהיה דביק מאוד.
אבק השיש שלך ואת הידיים עם קמח. שימוש בידיים ללטף את הבצק לעובי 1/2 אינץ'. לטבול חותך עגול 3 אינץ בקמח לגזור סופגניות.
חותכים את מרכז הסופגניות עם חותך 3/4 אינץ'. תאסוף שאריות ותתגלגל מחדש. תמשיך לחתוך את הסופגניות.
מטגנים סופגניות, בשמן חם, עד חום זהוב פריך, כ 1 דקה לכל צד.
מסננים על מתלה תיל מעל מגש גיליון להתקרר.
ברגע מגניב, אבק עם סוכר קינמון, אם תרצה, או לטבול צמרות של סופגניות לתוך זיגוג סירופ מייפל. כמו כן, סכין חמאה יכול לשמש כדי להפיץ על זיגוג.
בקערה קטנה, לשלב סוכר ממתקים, תמצית מייפל וחלב; מערבבים היטב.
מוסיפים חלב נוסף, במידת הצורך, כדי להגיע לעקביות הרצויה.