סופגניות עוגת שוקולד
סופגניות עוגת שוקולד הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך מלח, סודה לשתייה, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב 1 כוס הקמח, אבקת קקאו, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ומלח.
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים היטב.
מוסיף את חלב החמאה, וניל, ושמן, ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את 2 כוסות הקמח הנותרים ומערבבים עד בקושי משולב.
לגרד את הבצק על גיליון נייר קלף ולשים גיליון אחר של נייר קלף על גבי. באמצעות מערוך, לשטח לגלגל את הבצק עד שהוא 3/8 עד 1/2 אינץ ' עבה.
שים את הבצק במקרר וצינה במשך 30 דקות עד 1 שעה, עד שהוא כבר לא נצמד כאשר אתה מנסה להרים אותו מנייר הקלף.
מחממים לפחות 2 אינץ ' של שמן בסיר עם תחתית כבדה מצויד מדחום מטגנים עמוק עד השמן מגיע 177°. להכין שני גיליונות אפייה: אחד מרופד במגבות נייר, והשני מאובק בקמח.
לקלף את הסדין העליון של נייר קלף ולהפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין.
הסר את הגיליון השני של נייר קלף ואבק את הבצק בקמח. באמצעות ביסקוויט משוריין או חותך דונאט, לחתוך את הבצק לתוך 2 1/2-עד 3 אינץ ' סיבובים צינורי ולשים אותם על תבנית אפייה מצופה קמח.
מטגנים את הסופגניות בקבוצות, דואגים לא לצופף את הסיר, עד מעט אדום חום בכל רחבי, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מסננים על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה.
לטאטא את החלב ואת אבקת הסוכר יחד בקערה. בעוד הסופגניות עדיין חמות, לטבול אותם אחד בכל פעם בזיגוג, מרפרף פעם אחת, כך הסופגנייה כולה מצופה זיגוג.
שים אותם על מתלה תיל להגדיר.
לאחר יבש, לשרת אותם מיד, או לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.