קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות עוגת שוקולד

סופגניות עוגת שוקולד
סופגניות עוגת שוקולד הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך מלח, סודה לשתייה, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב 1 כוס הקמח, אבקת קקאו, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מוסיף את חלב החמאה, וניל, ושמן, ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את 2 כוסות הקמח הנותרים ומערבבים עד בקושי משולב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
5
לגרד את הבצק על גיליון נייר קלף ולשים גיליון אחר של נייר קלף על גבי. באמצעות מערוך, לשטח לגלגל את הבצק עד שהוא 3/8 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
שים את הבצק במקרר וצינה במשך 30 דקות עד 1 שעה, עד שהוא כבר לא נצמד כאשר אתה מנסה להרים אותו מנייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים לפחות 2 אינץ ' של שמן בסיר עם תחתית כבדה מצויד מדחום מטגנים עמוק עד השמן מגיע 177°. להכין שני גיליונות אפייה: אחד מרופד במגבות נייר, והשני מאובק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
לקלף את הסדין העליון של נייר קלף ולהפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את הגיליון השני של נייר קלף ואבק את הבצק בקמח. באמצעות ביסקוויט משוריין או חותך דונאט, לחתוך את הבצק לתוך 2 1/2-עד 3 אינץ ' סיבובים צינורי ולשים אותם על תבנית אפייה מצופה קמח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
10
מטגנים את הסופגניות בקבוצות, דואגים לא לצופף את הסיר, עד מעט אדום חום בכל רחבי, 1 עד 2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מסננים על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
12
לטאטא את החלב ואת אבקת הסוכר יחד בקערה. בעוד הסופגניות עדיין חמות, לטבול אותם אחד בכל פעם בזיגוג, מרפרף פעם אחת, כך הסופגנייה כולה מצופה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
13
שים אותם על מתלה תיל להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
לאחר יבש, לשרת אותם מיד, או לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.