קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות עוגת שוקולד

סופגניות עוגת שוקולד
סופגניות עוגת שוקולד הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך מלח, סודה לשתייה, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סופגניות עוגת שוקולד, סופגניות עוגת שוקולד, ו סופגניות עוגת שוקולד אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב 1 כוס הקמח, אבקת קקאו, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
נייר אורזנייר אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
מוסיף את חלב החמאה, וניל, ושמן, ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את 2 כוסות הקמח הנותרים ומערבבים עד בקושי משולב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
לגרד את הבצק על גיליון נייר קלף ולשים גיליון אחר של נייר קלף על גבי. באמצעות מערוך, לשטח לגלגל את הבצק עד שהוא 3/8 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
שים את הבצק במקרר וצינה במשך 30 דקות עד 1 שעה, עד שהוא כבר לא נצמד כאשר אתה מנסה להרים אותו מנייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מחממים לפחות 2 אינץ ' של שמן בסיר עם תחתית כבדה מצויד מדחום מטגנים עמוק עד השמן מגיע 177°. להכין שני גיליונות אפייה: אחד מרופד במגבות נייר, והשני מאובק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
לקלף את הסדין העליון של נייר קלף ולהפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
הסר את הגיליון השני של נייר קלף ואבק את הבצק בקמח. באמצעות ביסקוויט משוריין או חותך דונאט, לחתוך את הבצק לתוך 2 1/2-עד 3 אינץ ' סיבובים צינורי ולשים אותם על תבנית אפייה מצופה קמח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מטגנים את הסופגניות בקבוצות, דואגים לא לצופף את הסיר, עד מעט אדום חום בכל רחבי, 1 עד 2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מסננים על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
לטאטא את החלב ואת אבקת הסוכר יחד בקערה. בעוד הסופגניות עדיין חמות, לטבול אותם אחד בכל פעם בזיגוג, מרפרף פעם אחת, כך הסופגנייה כולה מצופה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
שים אותם על מתלה תיל להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
לאחר יבש, לשרת אותם מיד, או לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.