סופות שלג של אוריאו תוצרת בית
סופות שלג תוצרת בית עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1485 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצק עוגיות, n מלח, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. מתכונים דומים: סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס, עוגת גבינה תות blizzards, ו עוגת קרם בננה טבעונית סופות שלגים.
הוראות
הכן את בסיס הגלידה: בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה יחד עם שעועית וניל. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולכסות עם מכסה. תלול במשך שעה אחת, או כל עוד 2
אם אתה מתכנן תלול זה במשך יותר מ 4 שעות, לגנוז את הסיר במקרר. בינתיים לשים את החלמונים בקערה בינונית להקציף סוכר בהדרגה. זה הרבה סוכר, אז לא לזרוק אותו בבת אחת או שזה יהיה קשה לשלב.
להקציף במלח. להחזיר חלב לרתיחה ולדוג את שעועית וניל. השתמש במרית כדי לגרד את השמנת בטעם בכבדות מתוך התרמיל. הגדר את השעועית בצד לשימוש אחר או להשליך.עכשיו להקציף חלק קרם חם לתוך חלמונים ביצה, מצקת אחת-מלא בכל פעם, עד תערובת ביצה הוא די חם. ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך סיר של שמנת. הפעל חום נמוך בינוני. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד לאורך כל החלק התחתון של הסיר כדי למנוע קימורים.
בדרך כלל, מתכונים גלידה מפצירים בך לבשל עד התערובת היא "עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ," אבל עם המתכון הזה, זה לעולם לא יקרה. במקום זאת, לבשל עד רושמת מדחום 145 ° F. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים בfrangelico. מתקרר באמבט קרח ומקרר, מכוסה, בין לילה.
הכן תערובות: במקרה של אוריאו או עוגיות אחרות, אתה יכול פשוט לשים אותם לתוך שקית zip העליון חובה כבדה לרסק אותם עם מערוך. סוכריות גדולות, כמו הכוסות של ריס או חטיפי סניקרס יצטרכו להיות קצוצים בסכין. תוספות דביקות לערבב, כמו בצק עוגיות, צריך להיות portioned לתוך חתיכות בגודל קצת עם האצבעות. סוכריות קטנות כמו M & Ms ניתן לעורר as-is.
גימור הבליזארד: בסיס גלידה צונן תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן; הקפד לא יתר נטישה. הבסיס מכיל כמות מדהימה של שמנת ואם מוזנח זה בשמחה יהפוך חמאה קפואה.אתם תדעו שהגלידה מוכנה כשיש לה גוף מוכר דמוי סופת שלגים. כאשר הגלידה סיימה churning, מערבבים את התערובת שלך (ים) של בחירה עם מרית גומי ומיד לחלק לשתי מנות 16 אונקיה.סופת השלגים היא הטובה ביותר ליהנות מיד, רצוי עם כפית אדומה בהירה.