קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות2
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופות שלג של אוריאו תוצרת בית

סופות שלג של אוריאו תוצרת בית
סופות שלג תוצרת בית עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1485 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצק עוגיות, n מלח, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. מתכונים דומים: סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס, עוגת גבינה תות blizzards, ו עוגת קרם בננה טבעונית סופות שלגים.

הוראות

1
הכן את בסיס הגלידה: בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה יחד עם שעועית וניל. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולכסות עם מכסה. תלול במשך שעה אחת, או כל עוד 2
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
אם אתה מתכנן תלול זה במשך יותר מ 4 שעות, לגנוז את הסיר במקרר. בינתיים לשים את החלמונים בקערה בינונית להקציף סוכר בהדרגה. זה הרבה סוכר, אז לא לזרוק אותו בבת אחת או שזה יהיה קשה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להקציף במלח. להחזיר חלב לרתיחה ולדוג את שעועית וניל. השתמש במרית כדי לגרד את השמנת בטעם בכבדות מתוך התרמיל. הגדר את השעועית בצד לשימוש אחר או להשליך.עכשיו להקציף חלק קרם חם לתוך חלמונים ביצה, מצקת אחת-מלא בכל פעם, עד תערובת ביצה הוא די חם. ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך סיר של שמנת. הפעל חום נמוך בינוני. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד לאורך כל החלק התחתון של הסיר כדי למנוע קימורים.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
מצקתמצקת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בדרך כלל, מתכונים גלידה מפצירים בך לבשל עד התערובת היא "עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ," אבל עם המתכון הזה, זה לעולם לא יקרה. במקום זאת, לבשל עד רושמת מדחום 145 ° F. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים בfrangelico. מתקרר באמבט קרח ומקרר, מכוסה, בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הכן תערובות: במקרה של אוריאו או עוגיות אחרות, אתה יכול פשוט לשים אותם לתוך שקית zip העליון חובה כבדה לרסק אותם עם מערוך. סוכריות גדולות, כמו הכוסות של ריס או חטיפי סניקרס יצטרכו להיות קצוצים בסכין. תוספות דביקות לערבב, כמו בצק עוגיות, צריך להיות portioned לתוך חתיכות בגודל קצת עם האצבעות. סוכריות קטנות כמו M & Ms ניתן לעורר as-is.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
חטיף סניקרסחטיף סניקרס
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
2 זילוף בצורת לב2 זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
גימור הבליזארד: בסיס גלידה צונן תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן; הקפד לא יתר נטישה. הבסיס מכיל כמות מדהימה של שמנת ואם מוזנח זה בשמחה יהפוך חמאה קפואה.אתם תדעו שהגלידה מוכנה כשיש לה גוף מוכר דמוי סופת שלגים. כאשר הגלידה סיימה churning, מערבבים את התערובת שלך (ים) של בחירה עם מרית גומי ומיד לחלק לשתי מנות 16 אונקיה.סופת השלגים היא הטובה ביותר ליהנות מיד, רצוי עם כפית אדומה בהירה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה