סופלאקי עוף
עוף סופלאקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך זיתים kalamatan, מלפפון, לחם שטוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: סופלאקי עוף, סופלאקי עוף, ו סופלאקי עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 200 F. לעטוף את הלחם בנייר כסף ומניחים ב oven.In קערה בינונית, לשלב את העגבניות, בצל, פטה, ו olives.In קערה גדולה, לשלב את אורגנו, טימין, פלפל, 1 1/2 כפיות של חומץ, ומיץ לימון. לאט להוסיף 4 כפות של השמן בזרם יציב, לטאטא כל הזמן עד incorporated.
יוצקים 2 1/2 כפות של ויניגרט על תערובת עגבניות, לזרוק, ולהניח בצד.
הוסף את העוף לויניגרט שנותר, לזרוק, ולהניח בצד.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להעביר את העוף אבל לא את הנוזל למחבת וחום, פונה מדי פעם, עד מבושל דרך, על 5 דקות.בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, מלפפון, שמיר, ואת החומץ הנותרים.
מורחים את הלחם עם חלק מרוטב היוגורט העליון עם העוף.
מוסיפים את סלט העגבניות ומקפלים.טיפ: סופלאקי יווני קורא באופן מסורתי כבש, אבל אתה יכול גם לעשות את זה עם חזה עוף, קציצות הודו, או שרימפס.