קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס

סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. אם יש לך חלבונים ביצה, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סופלה אגס, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.לשטוף אגס ולהשתמש מנדולינה לחתוך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סוכר על צלחת שטוחה וטובלים את שני הצדדים של פרוסות אגס לתוך סוכר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
מניחים פרוסות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים עוד מחצלת סיליקון על גבי, sandwiching פרוסות האגס. זה ימנע מהם להתכרבל בתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב 1 1/3 כוסות סוכר עם 3 כוסות מים בסיר, וחום על תנור עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2
הסר מהתנור.פיל, ליבה ורבע מהאגסים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
מניחים בסיר עם סירופ סוכר, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לכסות את האגסים.מבשלים בעדינות על חום בינוני במשך 12 עד 15 דקות, עד אגסים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים את האגסים וזורקים את הסירופ.קוביות 8 של אגס רבעים ושמורה. מחית את האגסים הנותרים במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מניחים מחית בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שזה צמצם ל 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום.ממיסים 2/3 כוס סוכר שנותר במים 1/3 כוס בסיר נקי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הסירופ הופך קרמל הזהב.ודא מחית עדיין חם או שזה יהיה להגדיר את הקרמל מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים את הקרמל החם לתוך מחית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
מוסיפים את eau-de-vie ומערבבים לשלב.מחממים את התנור ל 475 מעלות F. גריז (8) -8 גרם רמקינס עם החמאה על הקרקעית והצדדים. אבק עם הנותרים 1/4 כוס סוכר. לחלק את האגסים חתוכים בין ramekins.מקציפים חלבונים במערבל דוכן עד שהם מגיעים לפסגות מוצקות. מקפלים חלבונים לתוך מחית אגסים. מחלקים את התערובת בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד הסופלה הם נפוחים וחומים בהירים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים באופן מיידי.