סופלה אגס Taillevent עם ופלים אגס
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. אם יש לך חלבונים ביצה, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סופלה אגס, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו תבנית אפייה עם מחצלת סיליקון.לשטוף אגס ולהשתמש מנדולינה לחתוך לפרוסות דקות.
מניחים סוכר על צלחת שטוחה וטובלים את שני הצדדים של פרוסות אגס לתוך סוכר למעיל.
מניחים פרוסות על תבנית אפייה.
מניחים עוד מחצלת סיליקון על גבי, sandwiching פרוסות האגס. זה ימנע מהם להתכרבל בתנור.
שלב 1 1/3 כוסות סוכר עם 3 כוסות מים בסיר, וחום על תנור עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהתנור.פיל, ליבה ורבע מהאגסים.
מניחים בסיר עם סירופ סוכר, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לכסות את האגסים.מבשלים בעדינות על חום בינוני במשך 12 עד 15 דקות, עד אגסים במכרז.
מסננים את האגסים וזורקים את הסירופ.קוביות 8 של אגס רבעים ושמורה. מחית את האגסים הנותרים במעבד מזון עד חלקה.
מניחים מחית בסיר ומבשלים על אש בינונית עד שזה צמצם ל 2 כוסות.
הסר מהחום.ממיסים 2/3 כוס סוכר שנותר במים 1/3 כוס בסיר נקי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הסירופ הופך קרמל הזהב.ודא מחית עדיין חם או שזה יהיה להגדיר את הקרמל מהר מדי.
יוצקים את הקרמל החם לתוך מחית ומערבבים לשלב.
מוסיפים את eau-de-vie ומערבבים לשלב.מחממים את התנור ל 475 מעלות F. גריז (8) -8 גרם רמקינס עם החמאה על הקרקעית והצדדים. אבק עם הנותרים 1/4 כוס סוכר. לחלק את האגסים חתוכים בין ramekins.מקציפים חלבונים במערבל דוכן עד שהם מגיעים לפסגות מוצקות. מקפלים חלבונים לתוך מחית אגסים. מחלקים את התערובת בין ramekins.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד הסופלה הם נפוחים וחומים בהירים.