סופלה גבינת אדאם חמה עם בייקון פריך
סופלה גבינת אדאם חם עם בייקון פריך דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 322 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סופלה גבינת אדאם חמה עם בייקון פריך, מרק גבינת אדאם, ו כרובית וגבינת אדאם (הולנדית).
הוראות
מביאים את החלב לרתיחה. במחבת שונה על חום בינוני להמיס את החמאה, להוסיף את הקמח ומבשלים ללא בראונינג עד התערובת מתחילה לבועות. בהדרגה להוסיף חלב חם whishing כל הזמן. מבשלים עד המרקם הופך חלק ועבה ומתחיל לרתוח.
בואו להרתיח במשך 3 to5 דקות לטאטא כל הזמן.
מערבבים חלמונים, מלח, פלפל וקיין לתערובת.
הכן סופלה ramekin על ידי החמאה את הקצוות עם חמאה רכה.
מפזרים את פרמזן מגוררת היטב באופן שווה סביב ramekin. הכן ביין מארי (אמבט מים) עבור סופלה וחום בתנור.
בקערה להמס את גבינת שמנת, חמאה וגבינת אדאם.
מוסיפים את בשמל לתערובת הגבינה. עם מרית לקפל רך לשיא מוקצף חלבונים ביצה לתערובת.
קוברים את קותלי החזיר של נואסקה לחתיכות קטנות, מטגנים במחבת עד לפריך.
מסננים עודפים מהר ומניחים על מגבת נייר.
למלא את ramekin מוכן עם תערובת לחלק העליון. נקה את הקצוות של ramekin של כל תערובת נוספת. כדי לאפות סופלה למקם את ramekins ב ביין מארי במשך 15 דקות עד שהוא מתנפח 1 אינץ ' מעל ramekin. תוציא את סופלה מהתנור כדי להתקרר.
מניחים כפית של בייקון פריך במרכז הסופלה.
מניחים Ramekin על צלחת עם quenelle של סורבה בצל.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.