קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סופלה גבינת אדאם חמה עם בייקון פריך

סופלה גבינת אדאם חמה עם בייקון פריך
סופלה גבינת אדאם חם עם בייקון פריך דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 322 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סופלה גבינת אדאם חמה עם בייקון פריך, מרק גבינת אדאם, ו כרובית וגבינת אדאם (הולנדית).

הוראות

1
מביאים את החלב לרתיחה. במחבת שונה על חום בינוני להמיס את החמאה, להוסיף את הקמח ומבשלים ללא בראונינג עד התערובת מתחילה לבועות. בהדרגה להוסיף חלב חם whishing כל הזמן. מבשלים עד המרקם הופך חלק ועבה ומתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בואו להרתיח במשך 3 to5 דקות לטאטא כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הסר מהחום, למקם בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים חלמונים, מלח, פלפל וקיין לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
5
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הכן סופלה ramekin על ידי החמאה את הקצוות עם חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים את פרמזן מגוררת היטב באופן שווה סביב ramekin. הכן ביין מארי (אמבט מים) עבור סופלה וחום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
8
בקערה להמס את גבינת שמנת, חמאה וגבינת אדאם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינת אדאםגבינת אדאם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את בשמל לתערובת הגבינה. עם מרית לקפל רך לשיא מוקצף חלבונים ביצה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
10
קוברים את קותלי החזיר של נואסקה לחתיכות קטנות, מטגנים במחבת עד לפריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מסננים עודפים מהר ומניחים על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
למלא את ramekin מוכן עם תערובת לחלק העליון. נקה את הקצוות של ramekin של כל תערובת נוספת. כדי לאפות סופלה למקם את ramekins ב ביין מארי במשך 15 דקות עד שהוא מתנפח 1 אינץ ' מעל ramekin. תוציא את סופלה מהתנור כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מניחים כפית של בייקון פריך במרכז הסופלה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
14
מניחים Ramekin על צלחת עם quenelle של סורבה בצל.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות אמיליה ברוט rosé קרמנט דה בורדו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.