סופלה גבינת אדם חמה עם בייקון פריך
מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.05 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו גבינת אדם, חמאה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק גבינת אדם, כרובית וגבינת אדם (הולנדית), ו עוף ופסטה עם יין לבן וגבינת אדם.
הוראות
מביאים את החלב לרתיחה. במחבת אחרת על אש בינונית ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח ומבשלים מבלי להשחים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. מוסיפים בהדרגה חלב חם כל הזמן. מבשלים עד שהמרקם הופך חלק וסמיך ומתחיל לרתוח.
בואו להרתיח במשך 3 עד5 דקות תוך הקצפה מתמדת.
מסירים מהאש, מניחים בקערה.
מערבבים חלמונים, מלח, פלפל וקאיין לתערובת.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.
הכן סופלה רמקין על ידי חמאה בקצוות בחמאה מרוככת.
מפזרים את הפרמזן המגורד דק באופן שווה סביב הרמקין. הכן ביין מארי (אמבט מים) עבור סופלה וחום בתנור.
בקערה ממיסים את גבינת השמנת, החמאה וגבינת אדם.
מוסיפים בכמל לתערובת הגבינה. בעזרת מרית מקפלים את חלבוני הביצה המוקצפים הרכים לתערובת.
קוביות את בייקון הנוסקה לחתיכות קטנות, הקפיצו בתבנית עד שהוא פריך.
מסננים עודף מהר ומניחים על מגבת נייר.
ממלאים את הרמקין המוכן בתערובת למעלה. נקו את שולי הרמקין מכל תערובת נוספת. לאפיית סופלה מניחים את הרמקינס בביין מארי למשך 15 דקות עד שהוא מתנפח 1 אינץ ' מעל הרמקין. מוציאים את הסופלה מהתנור כדי להתקרר.
מניחים כפית בייקון פריך במרכז הסופלה.
מניחים רמקין על צלחת עם קונל סורבה בצל.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. שפי מטבחי רשת המזון לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן הם בחירה מצוינת עבור צרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שאטו לה גראבטס בורדו סופריור. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
![שאטו לה גראבטס בורדו סופריור]()
שאטו לה גראבטס בורדו סופריור
אטרקטיבי כהה אודם אדום מבריק זה בורדו קלאסי הוא נפץ, אינטנסיבי ומורכב בעת ובעונה אחת. החיך מפתה בשל הגברה, העושר, המלאות שלו, כמו גם על ידי הסיום הארומטי על החיך. הרמוני וארוך, הליווי האידיאלי למשחק כמו רגל טלה עם עשבי תיבול או גבינות עזים.