סופלה גבינת עיזים בכוס פילו עם סלט פריזה
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ סיידר, חמאה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה גבינת עיזים ואגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי, גבינת עיזים ופלפל אדום משולש פילו עם סלט פריזה זית, ו סלק מיני, גבינת עיזים וכוסות פילו פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחסנית כיסוי של פילו עם 2 גיליונות חופפים של פלסטיק לעטוף ומגבת מטבח dampened. שים 1 סדין פילו על משטח עבודה מברשת עם קצת חמאה, ולאחר מכן העליון עם 2 סדינים נוספים של פילו, צחצוח כל אחד עם חמאה.
חותכים מחסנית חמאה לתוך 6 (4 1/2 אינץ') ריבועים עם סכין חדה, חיתוך הצדדים לפי הצורך. קו כל אחד 6 כוסות מאפין עם ריבוע. הפוך 6 כוסות פילו יותר (4 הם נוספים, במקרה של שבירה) באותו אופן עם גיליונות בצק הנותרים וחמאה.
אופים כוסות באמצע התנור עד הזהב, כ 8 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
בעוד כוסות מתקררים, להמיס חמאה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ואז לטאטא בקמח. לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מוסיפים חלב בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בחרדל, חלמונים, ו 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו עד בשילוב, ואז לקפל גבינת עיזים. (משטח כיסוי של תערובת עם נייר שעווה אם לא משתמשים מיד.)
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהלבנים לרוטב כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
הבלילה כפית לתוך 8 כוסות פילו ומפזרים עם שאר Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים באמצע התנור עד סופלה הם נפוחים וזהב, על 15 דקות.
לטאטא יחד חומץ, חרדל, ומלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
ממש לפני סופלה מוכנים, לזרוק פריזה וצנוניות בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. סלט תל על 8 צלחות ומפזרים עירית, ואז לעשות קן קטן במרכז כל אחד.
מניחים גביע סופלה בכל סלט ומגישים מיד.
* כוסות פילו יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במחבת, עטוף בזהירות בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. (כוסות פילו נוספות ניתן למלא עם גלידה או פירות לקינוח למחרת.* מילוי סופלה (ללא חלבוני ביצה) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר ומערבבים (כדי לשחרר) לפני שתמשיך.