קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה גבינת עיזים בכוס פילו עם סלט פריזה

סופלה גבינת עיזים בכוס פילו עם סלט פריזה
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ סיידר, חמאה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה גבינת עיזים ואגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי, גבינת עיזים ופלפל אדום משולש פילו עם סלט פריזה זית, ו סלק מיני, גבינת עיזים וכוסות פילו פיסטוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחסנית כיסוי של פילו עם 2 גיליונות חופפים של פלסטיק לעטוף ומגבת מטבח dampened. שים 1 סדין פילו על משטח עבודה מברשת עם קצת חמאה, ולאחר מכן העליון עם 2 סדינים נוספים של פילו, צחצוח כל אחד עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
חותכים מחסנית חמאה לתוך 6 (4 1/2 אינץ') ריבועים עם סכין חדה, חיתוך הצדדים לפי הצורך. קו כל אחד 6 כוסות מאפין עם ריבוע. הפוך 6 כוסות פילו יותר (4 הם נוספים, במקרה של שבירה) באותו אופן עם גיליונות בצק הנותרים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
סכיןסכין
4
אופים כוסות באמצע התנור עד הזהב, כ 8 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בעוד כוסות מתקררים, להמיס חמאה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ואז לטאטא בקמח. לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים חלב בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום ולהקציף בחרדל, חלמונים, ו 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו עד בשילוב, ואז לקפל גבינת עיזים. (משטח כיסוי של תערובת עם נייר שעווה אם לא משתמשים מיד.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חרדלחרדל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מקציףמקציף
5
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהלבנים לרוטב כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
הבלילה כפית לתוך 8 כוסות פילו ומפזרים עם שאר Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
אופים באמצע התנור עד סופלה הם נפוחים וזהב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
לטאטא יחד חומץ, חרדל, ומלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חומץחומץ
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
ממש לפני סופלה מוכנים, לזרוק פריזה וצנוניות בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. סלט תל על 8 צלחות ומפזרים עירית, ואז לעשות קן קטן במרכז כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים גביע סופלה בכל סלט ומגישים מיד.
1
* כוסות פילו יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במחבת, עטוף בזהירות בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. (כוסות פילו נוספות ניתן למלא עם גלידה או פירות לקינוח למחרת.* מילוי סופלה (ללא חלבוני ביצה) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר ומערבבים (כדי לשחרר) לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
חלבוניםחלבונים
גלידהגלידה
פירותפירות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת