, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ סיידר, חמאה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה גבינת עיזים ואגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי, גבינת עיזים ופלפל אדום משולש פילו עם סלט פריזה זית, ו סלק מיני, גבינת עיזים וכוסות פילו פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחסנית כיסוי של פילו עם 2 גיליונות חופפים של פלסטיק לעטוף ומגבת מטבח dampened. שים 1 סדין פילו על משטח עבודה מברשת עם קצת חמאה, ולאחר מכן העליון עם 2 סדינים נוספים של פילו, צחצוח כל אחד עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
עטיפת פלסטיק
3
חותכים מחסנית חמאה לתוך 6 (4 1/2 אינץ') ריבועים עם סכין חדה, חיתוך הצדדים לפי הצורך. קו כל אחד 6 כוסות מאפין עם ריבוע. הפוך 6 כוסות פילו יותר (4 הם נוספים, במקרה של שבירה) באותו אופן עם גיליונות בצק הנותרים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיני
חמאה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
סכין
4
אופים כוסות באמצע התנור עד הזהב, כ 8 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בעוד כוסות מתקררים, להמיס חמאה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ואז לטאטא בקמח. לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
3
מוסיפים חלב בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר מהחום ולהקציף בחרדל, חלמונים, ו 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו עד בשילוב, ואז לקפל גבינת עיזים. (משטח כיסוי של תערובת עם נייר שעווה אם לא משתמשים מיד.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
Parmigiano Reggiano
חרדל
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מקציף
5
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהלבנים לרוטב כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
הבלילה כפית לתוך 8 כוסות פילו ומפזרים עם שאר Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיני
Parmigiano Reggiano
7
אופים באמצע התנור עד סופלה הם נפוחים וזהב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
לטאטא יחד חומץ, חרדל, ומלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
חומץ
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
ממש לפני סופלה מוכנים, לזרוק פריזה וצנוניות בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. סלט תל על 8 צלחות ומפזרים עירית, ואז לעשות קן קטן במרכז כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
צנון
עירית
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים גביע סופלה בכל סלט ומגישים מיד.
1
* כוסות פילו יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במחבת, עטוף בזהירות בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. (כוסות פילו נוספות ניתן למלא עם גלידה או פירות לקינוח למחרת.* מילוי סופלה (ללא חלבוני ביצה) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר ומערבבים (כדי לשחרר) לפני שתמשיך.