לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סופלה גזר. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 223 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.07 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, תמצית ונילן, קמח קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. נסו סופלה גזר, סופלה גזר?, ו סופלה גזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הכן תבשיל תבשיל 1 1/2 ליטר עם 1 כפית שמן קוקוס או תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
מניחים גזר לתוך סיר גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית - נמוכה ומבשלים עד שהם רכים מאוד, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים ומעבירים גזר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
גזר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים 1/2 כוס שמן קוקוס, קמח קוקוס, מיץ לימון, תמצית וניל, דבש, אגוז מוסקט, קינמון, סודה לשתיה ומלח למעבד מזון; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
קמח קוקוס
סודה לשתייה
שמן קוקוס
מיץ לימון
קינמון
מוסקט
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מערבבים ביצים, מוסיפים 1 בכל פעם ומעבדים לאחר כל תוספת, לתערובת גזר. כפית תערובת גזר לתוך צלחת תבשיל מוכן, המאפשר מקום לעלות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב, 45 עד 60 דקות.
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה.
בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון
Deep ruby-purple in color, the nose opens to a fantastic display of black raspberry and warm plum fruitiness, with accents of savory leather, tobacco leaf, allspice, cedar, and crushed violet. The palate is broad with black fruit character that melds seamlessly into lingering spice box and fresh herbal hints. Long and well-constructed, this is a great bottle of Bordeaux for early drinking. Blend: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon