קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה לימון צונן עם רוטב קרמל

סופלה לימון צונן עם רוטב קרמל
אם 62 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סופלה לימון צונן עם רוטב קרמל יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך ג'לטין, סוכר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סופלה קרמל עם רוטב קרמל, סופלה לימון, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן קל שש מנות סופלה 3/4 כוס או כוסות פודינג; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
שמן בישולשמן בישול
2
יוצקים 1/4 כוס מים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים ג 'לטין מעל; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
4
בינתיים, להקציף חלמונים ביצה קורנפלור בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
שלב חלב 3 כפות סוכר בסיר בינוני כבד; מערבבים מעל חום בינוני עד סוכר מתמוסס תערובת מגיע להתבשל. בהדרגה להקציף 1/3 של תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
6
יוצקים תערובת בחזרה לתוך תערובת חלב הנותרים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
להקציף כל הזמן על חום בינוני גבוה עד תערובת רותחים ומתעבה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני להקציף 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הסר מהחום; להקציף במיץ לימון וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מוסיפים תערובת ג 'לטין; מערבבים עד מתמוסס ג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
10
לטאטא חלבונים ביצה הנותרים 3 כפות סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד מיידי לקרוא מדחום מוכנס לתוך רושמי תערובת 60°, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
11
העברת תערובת ביצה לבן לקערה גדולה של מערבל לעמוד להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך פודינג לימון חם 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
פודינגפודינג
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
12
העברת תערובת לקערה בינונית; תן לעמוד 10 דקות כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מחלקים פודינג לימון בין מנות סופלה מוכנות; רמה את צמרות עם גב של סכין. מקררים סופלה שנחשף בן לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
14
הפעל סכין קטנה סביב סופלה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
15
מניחים צלחת קטנה על גבי סופלה 1 והפוך. באמצעות שתי הידיים, להחזיק צלחת וסופלה צלחת בחוזקה יחד וללחוץ בעדינות, מה שמאפשר סופלה להתיישב על צלחת (אם סופלה אינו משחרר מן המנה, במקום התחתון של צלחת סופלה ב 1 אינץ ' של מים חמים במשך 20 שניות). חזור עם סופלה שנותר. רוטב קרמל בטמפרטורת חדר כפית בנדיבות מעל כל סופלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיםמים