סופלה לימון צונן עם רוטב קרמל
אם 62 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סופלה לימון צונן עם רוטב קרמל יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך ג'לטין, סוכר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סופלה קרמל עם רוטב קרמל, סופלה לימון, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל שש מנות סופלה 3/4 כוס או כוסות פודינג; להפריש.
יוצקים 1/4 כוס מים לתוך קערה קטנה.
מפזרים ג 'לטין מעל; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 15 דקות.
בינתיים, להקציף חלמונים ביצה קורנפלור בקערה בינונית עד חלקה.
שלב חלב 3 כפות סוכר בסיר בינוני כבד; מערבבים מעל חום בינוני עד סוכר מתמוסס תערובת מגיע להתבשל. בהדרגה להקציף 1/3 של תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון.
יוצקים תערובת בחזרה לתוך תערובת חלב הנותרים בסיר.
להקציף כל הזמן על חום בינוני גבוה עד תערובת רותחים ומתעבה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני להקציף 2 דקות יותר.
הסר מהחום; להקציף במיץ לימון וקליפת לימון.
מוסיפים תערובת ג 'לטין; מערבבים עד מתמוסס ג' לטין.
לטאטא חלבונים ביצה הנותרים 3 כפות סוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד מיידי לקרוא מדחום מוכנס לתוך רושמי תערובת 60°, על 2 דקות.
העברת תערובת ביצה לבן לקערה גדולה של מערבל לעמוד להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך פודינג לימון חם 3 תוספות.
העברת תערובת לקערה בינונית; תן לעמוד 10 דקות כדי להתקרר מעט.
מחלקים פודינג לימון בין מנות סופלה מוכנות; רמה את צמרות עם גב של סכין. מקררים סופלה שנחשף בן לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.).
הפעל סכין קטנה סביב סופלה כדי לשחרר.
מניחים צלחת קטנה על גבי סופלה 1 והפוך. באמצעות שתי הידיים, להחזיק צלחת וסופלה צלחת בחוזקה יחד וללחוץ בעדינות, מה שמאפשר סופלה להתיישב על צלחת (אם סופלה אינו משחרר מן המנה, במקום התחתון של צלחת סופלה ב 1 אינץ ' של מים חמים במשך 20 שניות). חזור עם סופלה שנותר. רוטב קרמל בטמפרטורת חדר כפית בנדיבות מעל כל סופלה ומגישים.