קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה מרנייה הגדול

סופלה מרנייה הגדול
גשו לסופר וקנו עוגיות אמרטי, גרנד מרנייה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה גרנד מרנייה חם, סופלה גרנד מרנייה לשניים, ו Grand Marnier (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה ramekins ואת המעיל עם סוכר, לדפוק עודף. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד 4 כפות חמאה וקמח כדי ליצור דבק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה קטנה שנייה, מערבבים יחד Grand Marnier וסירופ פשוט.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
סירופ פשוטסירופ פשוט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הוסף עוגיות, זורק קלות מעיל, ולתת לספוג בזמן הכנת החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
5
מעבירים חלב לסיר גדול. פיצול 1/2 שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתוך חלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
תוסיף שעועית. הגדר מעל חום מתון ולהביא לרתיחה.
7
הסר מן החום להקציף בתערובת חמאה קמח. חזור לחום בינוני ומבשל, לטאטא באופן עקבי, עד מעובה וחלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הסר מן החום להקציף חלמונים ביצה 1 ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
להעביר בסיס סופלה לקערה גדולה ולהשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
בקערה גדולה שנייה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 4 חלבונים ביצה רק עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח 1/2 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
להקציף 1/4 של חלבוני ביצה מוכים לבסיס סופלה כדי להאיר. בעדינות אבל ביסודיות לקפל בלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
כפית 1/2 של הבלילה לתוך ramekins, מילוי כל חצי. (לחלופין, הבלילה כפית לתוך שקית מאפה גדולה צינור לתוך ramekins.)
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
העברת 2 עוגיות ספוגות לכל ramekin. למעלה עם הבלילה שנותרה. מסדרים ramekins לפחות 1 1/2 אינץ ' זה מזה במחבת אפייה גדולה ולהוסיף מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע 2/3 עד הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
אופים סופלה עד נפוח וזהב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר מחבת מהתנור ולהעביר ramekins למדף. מנפים סוכר ' קונדיטורים מעל, ולאחר מכן להעביר ramekins לצלחות קינוח. עם 2 מזלגות, למשוך מרכז פתוח של כל סופלה ויוצקים קצת קרם אנגלייז לפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
מחבתמחבת
16
מגישים באופן מיידי.