סופלה משמש עם שמנת וניל רום מוקצף
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 270 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני טרטר, רום, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת אפרסק בצבע אפרסק עם קצפת וניל, סופלה קטיפה אדום עם שמנת חמוצה מוקצפת, ו סופלה שוקולד עם סוכר חום וקצפת רום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד, משמשים מבשלים, מים, ו 1/2 כוס הסוכר, מכוסה, במשך 20 דקות.
העברת תערובת חמה למעבד מזון מחית עד חלקה מאוד. כוח מחית דרך מסננת בסדר לתוך קערה ומערבבים את מיץ לימון, רום, וניל, ו 1 קמצוץ של מלח. מחית מגניבה לגמרי. (מחית עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.) להביא מחית לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מעבירים מחית לקערה גדולה. מחממים תנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה שש, 7-אונקיה (3 1/2 על ידי 1 3/
ramekins ומעיל עם סוכר נוסף, לדפוק את עודף. עם מיקסר חשמלי, להכות לבנים עם קמצוץ של מלח עד קצף. הכה בקרם של טרטר והכה לבנים עד שהם מחזיקים פסגות רכות. לנצח בשארית 1/4 כוס סוכר, קצת בכל פעם, והכה מרנג עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
להקציף על רבע מקצפת לתוך מחית כדי להאיר, ואז לקפל הנותרים מרנג בעדינות אבל ביסודיות. בלילת מצקת לתוך ramekins ואופים סופלה על תבנית אפייה באמצע התנור במשך 20 עד 25 דקות, או עד נפוח, חום זהוב, ופשוט להגדיר במרכז.
להקציף שמנת כבדה עד הוכפל נפח, להוסיף רום ולהמשיך לטאטא עד אור ורך. עם 2 מזלגות למשוך מרכז פתוח של כל סופלה.
מניחים מנה של רום שילב קצפת בפתיחה.