תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה פרמזן Herbed. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, עמילן תפוחי אדמה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופלה תפוחי אדמה אפוי, סופלה ריקוטה הרד, ו סופלה תפוחי אדמה הרבד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מעיל צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים 1/3 כוס פירורי לחם יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
תרסיס בישול
3
שלב עמילן תפוחי אדמה, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט בסיר בינוני, ובהדרגה להוסיף 1 כוס חלב, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לבשל 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
מוסקט
פלפל
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
4
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, קורנית ופטרוזיליה. תערובת כפית לתוך קערה גדולה, ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
גבינה
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מקציפים בחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהחלבונים לתוך תערובת הגבינה; מקפלים בעדינות בחלבון הביצה הנותר. בעדינות כפית תערובת לתוך צלחת מוכנה.