סופלה שום ורוזמרין קלוי
סופלה שום ורוזמרין קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, מלח, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה בטטה עם רוזמרין ושום קלוי, רוזמרין שרימפס קלוי Gyros עם רוטב רוזמרין Tzatziki, ו סופלה קלוי-שום (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף ראש שום בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת, ולסחוט כדי לחלץ את עיסת השום. השליכו את העורות.
מעיל צלחת סופלה 1 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים בתחתית המנה עם פירורי לחם.
כפית קלות את הקמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין. כפית את הקמח והמלח לסיר גדול, ובהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. לבשל תערובת חלב על חום בינוני עד עבה (כ 6 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים את עיסת השום, גבינה, רוזמרין וחלמונים ביצה.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל רבע מהתערובת ביצה לבן לתוך תערובת שום; בעדינות לקפל את תערובת הביצה הנותרים. כפית לתוך צלחת סופלה מוכנה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.