קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד חם

סופלה שוקולד חם
סופלה שוקו חם נטול גלוטן, משקאות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 249 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר מגורען, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים 1 כף סוכר מגורען. תניח את הצלחת בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
3
מערבבים חלב, 1/4 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, גרגרי קפה מיידיים, ומלח בסיר קטן, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר מהחום.
5
בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 2 דקות), ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים וניל ושוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
8
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר חום, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת שוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. כף לתוך צלחת סופלה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
10
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מגישים מיד עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב