לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סופלות שוקולד עם רוטב שוקולד-רום לבן. מתאים ל-8 ומחירו 99 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 282 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קמח, שוקולד חצי מתוק, חלב רזה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל, סופלה אגס עם רוטב שוקולד, ו וופלים שוקולד מריר עם רוטב פודינג שוקולד לבן וקצפת שוקולד-אספרסו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים על תבנית עם נייר אפייה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
שלב 1 1/2 כוסות חלב, 3/4 כוס סוכר, קקאו, קמח ומלח בסיר גדול; מבשלים 5 דקות על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה לרתיחה. מבשלים 30 שניות נוספות תוך ערבוב מתמיד.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מסירים מהאש; מוסיפים שוקולד חצי מתוק, מערבבים עד להמסה. מוסיפים בהדרגה תערובת שוקולד לחלמונים, תוך ערבוב טוב. מחזירים את התערובת לתבנית. מבשלים 2 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. כפית תערובת לתוך קערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מקציפים חלבונים ושמנת אבנית במהירות גבוהה של מערבל עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות רבע מתערובת חלבון הביצה לתערובת שוקולד;מקפלים בעדינות את תערובת החלבון שנותרה. כף את הבלילה באופן שווה לרמקינס מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים סופלה בחום של 400 למשך 20 דקות או עד שהם נפוחים ומתייצבים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
שלב שוקולד לבן ו -2 כפות חלב בסיר קטן; מבשלים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מסירים מהאש; מערבבים רום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
11
חותכים לכל סופל בעזרת כף; יוצקים 1 כף רוטב על כל סופל.