סופלה תרד ופרמזן
סופלה תרד ופרמזן יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 153 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. אם יש לכם חלבוני ביצה, חלמונים, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה תרד פרמזן, סופלה תרד פרמזן, ו סופלה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה בתנור. מחממים תנור ל 42
מעיל 4 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם, הטיה והפניית מנות לצדדים המעיל לחלוטין.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעייל קלה עם ספריי בישול.
להוסיף תרד; לבשל במשך 2 דקות או עד wilts תרד, משליך כל הזמן.
מניחים תרד במסננת; בואו לעמוד 5 דקות. לסחוט עודף נוזל מתרד. קוצצים גס תרד.
שלב 2/3 כוס חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל שחור) בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מבשלים 2 דקות או עד התערובת היא עבה תוססת, ערבוב כל הזמן. תערובת כפית לתוך קערה גדולה, ולתת לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים בתרד, גבינה וחלמון ביצה.
מערבבים חלבונים ביצה שמנת של טרטר בקערה גדולה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס (לא overbeat). מערבבים בעדינות רבע מהחלבונים לתוך תערובת תרד, ומקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקש על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מניחים מנות על תבנית אפייה שחוממה מראש; להחזיר תבנית אפייה לתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350; אופים סופלס ב 350 במשך 21 דקות או עד נפוח וזהוב חום.