קושיקשה
מוכן ב57 דק.
מנות4
ציון בריאות37
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה תרד ופרמזן

סופלה תרד ופרמזן
סופלה תרד ופרמזן יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 153 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. אם יש לכם חלבוני ביצה, חלמונים, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה תרד פרמזן, סופלה תרד פרמזן, ו סופלה תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תבנית אפייה בתנור. מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מעיל 4 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם, הטיה והפניית מנות לצדדים המעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעייל קלה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להוסיף תרד; לבשל במשך 2 דקות או עד wilts תרד, משליך כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
5
מניחים תרד במסננת; בואו לעמוד 5 דקות. לסחוט עודף נוזל מתרד. קוצצים גס תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
6
שלב 2/3 כוס חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל שחור) בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מבשלים 2 דקות או עד התערובת היא עבה תוססת, ערבוב כל הזמן. תערובת כפית לתוך קערה גדולה, ולתת לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים בתרד, גבינה וחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
חלמון ביצהחלמון ביצה
תרדתרד
גבינהגבינה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מערבבים חלבונים ביצה שמנת של טרטר בקערה גדולה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס (לא overbeat). מערבבים בעדינות רבע מהחלבונים לתוך תערובת תרד, ומקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקש על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
מניחים מנות על תבנית אפייה שחוממה מראש; להחזיר תבנית אפייה לתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350; אופים סופלס ב 350 במשך 21 דקות או עד נפוח וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
מגישים באופן מיידי.