סופלקי תאנה מיובשת
סופלקי תאנה מיובש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. אם יש לכם פסטורמה, גבינת פטה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סופלקי תאנה מיובשת, קרוסטיני תאנה אפוי, ו עוגיות תאנים תוצרת בית.
הוראות
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך גזע מלמעלה של כל תאנה, ואז לחתוך ישר למטה מהמרכז העליון לעשות 3/4 אינץ 'עמוק, 1/2 אינץ' ארוך חריץ בתאנה. מלא חריץ בכל תאנה עם קוביית גבינת פטה, ולאחר מכן לחץ על פתיחה סגורה.
מניחים 1 פרוסת פסטורמה על משטח העבודה; למעלה עם עלה מרווה.
מניחים תאנה ממולאת בקצה 1 ולהתגלגל כדי לצרף תאנה. מאובטח עם קיסם. חזור עם נשאר פסטורמה, מרווה, ותאנים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מסדרים על צלחת, מכסים בחוזקה עם ניילון נצמד, וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי לכסות את התחתית.
הוסף תאנים. מבשלים עד pastourma מתחיל פריך, על 2 דקות לכל צד.