Succotash הודי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו בייקון, במיה, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סוקוטש קיץ הודי, Succotash, ו Succotash (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים hock חזיר בסיר ולהוסיף את המים. מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים תיבול הבית ומלח מתובל למים כמו מבשלים למשכן.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
הוסף יותר מים לפי הצורך (עד 2 כוסות נוספות כמו טבחי הבשר).
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.