קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סוקוטש הודי

סוקוטש הודי
Succotash הודי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו בייקון, במיה, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סוקוטש קיץ הודי, Succotash, ו Succotash (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים hock חזיר בסיר ולהוסיף את המים. מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים תיבול הבית ומלח מתובל למים כמו מבשלים למשכן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הוסף יותר מים לפי הצורך (עד 2 כוסות נוספות כמו טבחי הבשר).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מוסיפים את פולי החמאה, 2 כפות חמאה, ורוטב חם ומחזירים את הנוזל לרתיחה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות, או עד השעועית נעשים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
הסר שעועית חמאה ונוזל מילואים. במחבת, בייקון מטגן עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים תירס, במיה, וכמות קטנה של נוזל משעועית החמאה ומבשלים במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
במיהבמיה
7
מוסיפים פטרוזיליה ועוף בסיס; כיסוי ומבשלים במשך כ -20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בסיס עוףבסיס עוף
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מוסיפים עגבניות טריות שנותרו 4 כפות חמאה ברגע האחרון. מבשלים עד עגבניות מחוממות דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.