קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סורבה בוטנים

סורבה בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה Horchata בוטנים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאת בוטנים, פולי קפה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סורבה בוטנים וקולה, סורבה חמאת בוטנים שוקולד, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, טוחנים אורז, שקדים וקינמון לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים לקערה בינונית עם קפה ומים 2 1/2 כוסות. מערבבים עד שכל החומרים מכוסים במים, ואז מכסים ומקררים במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר את התוכן של קערה לבלנדר תערובת עד תערובת נראה לבן וקרם.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים לתוך קערה גדולה דרך מסננת משובצת מרופדת בד גבינה. מערבבים ב 1 1/2 כוסות מים. לשטוף את בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בבלנדר שטוף, לשלב חמאת בוטנים, סוכר, ושני כוסות אורז-חלב שקדים. להתמזג עד חלקה ולהוסיף מלח לפי הטעם. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
העבר למקפיא להגדיר במשך כמה שעות.
7
מדללים את שאריות האורז-חלב שקדים במים ומוסיפים סוכר חום ומלח לפי הצורך לשמש כהורצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
בואו sorbet להתרכך על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה