קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סורבה בוטנים

סורבה בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה Horchata בוטנים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאת בוטנים, פולי קפה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סורבה בוטנים וקולה, סורבה חמאת בוטנים שוקולד, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, טוחנים אורז, שקדים וקינמון לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים לקערה בינונית עם קפה ומים 2 1/2 כוסות. מערבבים עד שכל החומרים מכוסים במים, ואז מכסים ומקררים במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להעביר את התוכן של קערה לבלנדר תערובת עד תערובת נראה לבן וקרם.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים לתוך קערה גדולה דרך מסננת משובצת מרופדת בד גבינה. מערבבים ב 1 1/2 כוסות מים. לשטוף את בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בבלנדר שטוף, לשלב חמאת בוטנים, סוכר, ושני כוסות אורז-חלב שקדים. להתמזג עד חלקה ולהוסיף מלח לפי הטעם. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
העבר למקפיא להגדיר במשך כמה שעות.
7
מדללים את שאריות האורז-חלב שקדים במים ומוסיפים סוכר חום ומלח לפי הצורך לשמש כהורצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בואו sorbet להתרכך על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה