סורבה בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה Horchata בוטנים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאת בוטנים, פולי קפה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סורבה בוטנים וקולה, סורבה חמאת בוטנים שוקולד, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, טוחנים אורז, שקדים וקינמון לאבקה גסה.
מוסיפים לקערה בינונית עם קפה ומים 2 1/2 כוסות. מערבבים עד שכל החומרים מכוסים במים, ואז מכסים ומקררים במשך 8 עד 12 שעות.
להעביר את התוכן של קערה לבלנדר תערובת עד תערובת נראה לבן וקרם.
יוצקים לתוך קערה גדולה דרך מסננת משובצת מרופדת בד גבינה. מערבבים ב 1 1/2 כוסות מים. לשטוף את בלנדר.
בבלנדר שטוף, לשלב חמאת בוטנים, סוכר, ושני כוסות אורז-חלב שקדים. להתמזג עד חלקה ולהוסיף מלח לפי הטעם. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
העבר למקפיא להגדיר במשך כמה שעות.
מדללים את שאריות האורז-חלב שקדים במים ומוסיפים סוכר חום ומלח לפי הצורך לשמש כהורצ ' טה.
בואו sorbet להתרכך על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.