סורבה ברי טריפל
צריך ללא גלוטן וקינוח טבעוני? סורבה ברי טריפל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 946 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, פטל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. . נסו סורבה קוקוס משולשת עם דובדבנים ספוגים בקירש, מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, ו סורבה אבטיח-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה בסיר על חום בינוני. כאשר הסוכר מומס, מערבבים את החמוציות, ומבשלים ומערבבים במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפטל, ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהפטל התרכך והאוכמניות קפצו.
מסננים את התערובת דרך מסננת או מסננת, להשליך את עיסת, ולקרר את התערובת במשך 2 שעות.
מערבבים במיץ הדובדבן, מיץ ליים, ומיץ תפוזים מרוכז, ושופכים את התערובת לתוך מכונת גלידה. עצור לפי ההוראות.
לארוז את סורבה לתוך מיכל מקפיא להקפיא במשך כ 2 שעות, עד סורבה הוא המשרד.
הסר מהמקפיא כ 10 דקות לפני ההגשה.