סורבה גואנבנה עם פירות טרופיים
סורבה גואנבנה עם פירות טרופיים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך סוכר, מנגו, פירה guanabana, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו שרבט טרופי, שרבט טרופי של הרגע האחרון, ו שרבט פירות הדרקון האדום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סוכר 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
מעבירים סירופ לקערת מתכת וצינה מהירה על ידי הצבת קערה באמבט קרח וערבוב מדי פעם עד קר, כ 5 דקות.
להוסיף הנותרים 1/4 כוס מים לסיר ומפזרים ג ' לטין על זה, ואז לתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך. מביאים לרתיחה חשופה, ערבוב עד ג ' לטין מומס.
מוסיפים לסירופ יחד עם חלב ופרה guanabana.
להקפיא תערובת במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, על 2 שעות.
לקלף, חצי, ופפאיה זרע, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס. לקלף מנגו בור, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות בגודל ביס. לזרוק פירות עם זרעי רימון ומיץ ליים ומגישים עם שרבט מרוכך מעט.