סורבה לימון וקולי פטל
צריך ללא גלוטן וקינוח טבעוני? לימון סורבה ו פטל קולי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש אפרסקים, מים, סוכר וסוכר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לימון פנה קוטה עם קולי פטל, עוגת פודינג לימון עם קולי פטל, ו עוגת סורבה לימון-פטל.
הוראות
מערבבים היטב מים וסוכר 3/4 כוס בסיר קטן; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ', וצינה.
מניחים 2 כוסות פטל, 1/3 כוס סוכר, חומץ במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. מסננים דרך מסננת לתוך קערה; להשליך זרעים. מכסים תערובת פטל, וצינה.
מוסיפים מיץ לימון ומיץ תפוזים לסירופ סוכר מקורר בתבנית אפייה; מערבבים עם מקציף תיל עד מעורבב. להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
מניחים חצאי אפרסק, צד עור למעלה, על מחבת ג ' לי רול.
בואו להתקרר, לקלף את העורות.
מקום 1 1/2 כפות תערובת פטל בכל אחד 6 מנות קינוח; העליון עם 2/3 גביע סורבה ו 2 חצאים אפרסק.
מקשטים עם פטל וענפי מנטה, אם תרצה.