סורבה מי ורדים עם פיסטוקים קצוצים
סורבה מי ורדים עם פיסטוקים קצוצים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 504 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא גרידת ליים, פיסטוקים, דבש עדין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ריבס קלוי עם מי ורדים וסורבה תות, סודה מי ורדים, ו בקלאווה עם מי ורדים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול, כבד, nonstick מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
הסר פאן מחום, להוסיף תערובת ג ' לטין, ומערבבים לשלב.
מערבבים במי ורדים וגרידת סיד; מוסיפים רק מספיק צבע מזון עבור גוון כהה, חם, ורוד, אם תרצה בכך.
העברת תערובת סורבה ל 2 (1-quart) שימור צנצנות, מכסים בורג בחוזקה, מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים עד מוכן לעשות סורבה.
העברת תערובת סורבה למכולה המקפיא של יצרנית גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. לאחסן במקפיא עד מוכן לשימוש, לתת סורבה לרכך 15 עד 20 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה, או לחלק בין מנות מנה בודדות, העליון עם פיסטוקים, ומגישים מיד.