סורגי תאנים
חטיפי תאנה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 16 מנות . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. אם יש לכם וניל, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לנצח 1/2 כוס חמאה, 1/4 כוס סוכר מגורען ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. במהירות נמוכה, לנצח 1 כוס קמח עד צורות בצק רך. לחץ על הבצק בתחתית המחבת.
אופים 10 עד 15 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לבשל מילוי מרכיבים על חום בינוני-גבוה 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד התאנים הם במכרז ואת רוב הנוזל נספג.
בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס קמח, סוכר חום ו 3 כפות חמאה, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד מתפורר. מערבבים שיבולת שועל ואגוזים.
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד הקצוות הם מבעבעים ציפוי הוא חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות.