סושי רול: מאקי
סושי רול: מאקי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 758 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ווסאבי, tobiko, אורז סושי vinegared, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קאפה מאקי (רול סושי מלפפון), קאני מאקי (רול סושי מקל סרטן), ו טורה לא מאקי רול (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מזרן סושי במבוק
לחמם את נורים מספיק כדי להפוך אותו לגמיש, על 325 מעלות F במשך 3 דקות.
מניחים גיליון של נורי על מחצלת במבוק עם החלק הרחב לאורך הקצה המתגלגל של המחצלת.
מורחים 1/2 כוס האורז על פני השטח של nori, עוזב על 1/2 אינץ ' של נורים על הקצה המרוחק ביותר חשף כך תוכל לאטום את הגליל. לחץ על האורז למטה בתקיפות אבל בעדינות.
מניחים מעט ווסאבי-כ 1/4 כפית-על האצבע שלך ולהפיץ סרט דק של ווסאבי משמאל לימין לאורך קו האמצע של האורז. על גבי הקו של ווסאבי, להניח אורך כל דג, מלפפון, בצל ירוק. התחל לגלגל את קצה הבמבוק הקרוב אליך, תוך שימוש בשטיח כדי ללחוץ על גליל הסושי בחוזקה אבל בעדינות כפי שאתה מגלגל. Nori צריך להיצמד לעצמו כאשר רול הוא שלם; אם זה לא, להשתמש תרחיף קורנפלור כדי להרטיב אותו. לטבול סכין במים vinegared לחתוך את הגליל לתוך 6 אפילו פרוסות. חזור על כל מאקי. מסדרים את הלחמניות לחתוך בצד על צלחת העליון כל גליל עם 1/4 כפית טוביקו.