סטייק או פוורה
סטייק או פובר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 281 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל שחור, מלח, קרם פרשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הסטייקים מהמקרר 20 דקות מראש. הכן מדף קירור (או צלחת הפוכה קטנה - על צלחת גדולה).
מכסים את הסטייקים משני הצדדים בפלפל מרוסק. ללטף אותו בחוזקה כך שהוא נדבק לתוך הבשר. מלח את הסטייקים משני הצדדים. (הקפד פלפל ולאחר מכן מלח, או הפלפל לא מקל על הסטייקים.)
מחממים את השמן במחבת מטוגנת בחום גבוה.
מוסיפים 1 כפית חמאה. לסובב את המחבת כמו החמאה נמסה, וכאשר הוא מתחיל קצף, להנמיך את החום בינוני.
הניחו את הסטייקים במחבת ובישלו במשך 4 דקות, סובבו אותם במחבת וכפו את מיצי הבישול מעליהם. הפוך אותם עם מלקחיים או מרית ומבשל 4 דקות בצד השני, מסתובב וצוף כמו קודם. עומדים על הסטייקים בצדדים, משתמשים במלקחיים כדי לעזור, ומבשלים אותם 2 דקות בקצוות.
הסר את הסטייקים למדף הקירור ואוהל אותם רופף עם נייר אלומיניום.
שים צלחת הגשה וסירת תחתית כדי להתחמם בתנור, פנה 150°f / 80°C.
יוצקים את היין לתוך מחבת sauté ולהביא לרתיחה, ערבוב וגירוד התחתון של המחבת עם מרית עץ עד היין הוא מתקתק.
קוביות שאר החמאה, אשר צריך להיות מקורר היטב.
מוסיפים את מלאי העגל למחבת ומרתיחים במשך 2 דקות. אם אתה משתמש בcrème fraîche, מערבבים אותו. ואז מוסיפים את החמאה לקוביות לאט לאט. שים את הרוטב הזה דרך מסננת בסדר לתוך סירת התחמם. אם אתה משתמש חרדל, מערבבים אותו עכשיו. טעם של מלח ופלפל.
שים את הסטייקים על מגש המנה המחומם, מעיל אותם ברוטב, ומגישים את שאר הרוטב בצד.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך רובושון מלא על ידי יואל Robuchon. Copyright (c) 2008 by Joël Robuchon. פורסם על ידי קנופף.יואל רובושון נולד בפואטייה, צרפת, בשנת 1945 והחל את חניכותו במסעדת מלון כשהיה בן חמש עשרה. ב-1981 הוא פתח מסעדה משלו בפריז, ג ' אמין, שזכתה לשלושה כוכבי מישלן עד 198
זו היתה העלייה המהירה ביותר בהיסטוריה של המדריך. בשנת 1989 מונה לשף המאה על ידי גולט מילאו, וכעת הוא עובד כיועץ ומנהל מסעדות ל ' אטלייה ברחבי העולם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.