תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק איטלקי אגף. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שום, יין, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סטייק איטלקי צלע, סטייק צד איטלקי, ו סטייק איטלקי עם עגבניות צלויות בלסמיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת סאוט קטנה, מוסיפים 1 כף שמן זית, בצל ושום ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר ולתת מגניב.
3
לרכך סטייק פלנק עם פטיש בשר לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ', כ 5 על 8 סנטימטרים. עונת קל עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
סטייק צלע
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
4
מניחים גזר, פלפלים אדומים, עגבניות מיובשות, בצל ירוק בשכבות נפרדות על 5 סנטימטרים הראשונים של הסטייק לאורכו. למעלה עם תערובת שום ובצל, ואז מעיל שווה עם גבינת מוצרלה גרוסה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
פלפל אדום
עגבניות מיובשות
בצל ירוק
גזר
פטרוזיליה
שום
בצל
סטייק.
5
רול פלנק סטייק, החל עם סוף שיש ירקות, בתקיפות בלי לדחוף את הירקות. סטייק מגולגל מאובטח עם שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
ירק
סטייק.
גלול
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
6
לצלחת מעוטרת ומערבבת את הקמח ואת התבלינים האיטלקיים יחד ומחפירה את סטייק האגף המגולגל, מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
סטייק צלע
קמח לכל מטרה
7
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
במחבת בינוני לטחון חום 2 כפות שמן זית וכאשר חם להוסיף את סטייק האגף התגלגל, צורב על כל הצדדים במשך כ 4 עד 5 דקות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הסר את סטייק האגף מהמחבת ומניח על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
10
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 135 מעלות F. על מדחום מיידי לקרוא.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
11
מניחים את מחבת ה-saute בחזרה על מבער ו deglaze עם היין הלבן. מערבבים, ומפחיתים במשך 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים רוטב עגבניות ומניות עוף.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
רוטב עגבניות
יין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
תן לתערובת להמשיך להפחית במשך 2 דקות נוספות.
13
הסר את הסטייק מהתנור ותן מנוחה. פרוסה על הטיה 1/2 אינץ', רעפים החוצה, העליון עם רוטב.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.